Auricular ActiveVent de Phonak costat dret per audiòfons

El nou auricular de Phonak ActiveVent, és el primer auricular d’audiòfon intel·ligent del món i té lacapacitat de trobar l’equilibri de manera intel·ligent entre la claredat verbal en ambients sorollosos iel confort auditiu.
Apte només per a oïda dreta.

Ref: 2230

79,00  IVA incl.

L’auricular ActiveVent MAV per a Audéo Paradise recarregable és només és apte per als audiòfons Receiver in Canal (RIC) Phonak.

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

Com funciona l’auricular ActiveVent?

ActiveVent és un auricular que inclou una obertura integrada juntament amb un petit disc que canvia entre dues posicions: oberta i tancada. AutoSense US 4.0 controla tot aquest procés de manera intel·ligent i el clic de comprovació li comunica a l’usuari que el disc ha canviat de posició.

Quan el disc està en la posició oberta, el so directe passa a través de l’obertura integrada de l’auricular i, per tant, ofereix el confort d’una adaptació oberta, la naturalitat de la pròpia veu i la consciència dels sons ambientals.

En ambients sonors complexos amb discurs amb soroll elevat o en transmetre contingut multimèdia, el disc canvia a la posició tancada i evita que els sorolls ambientals entrin directament a cau d’orella, per la qual cosa és més fàcil comprendre el que estan dient al voltant.

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene només serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

Característiques:

• Equilibri amb intel·ligència entre claredat verbal en ambients sorollosos i confort auditiu.
• Proporciona qualitat de so superior per a transmissió multimèdia.
• Controlat per AutoSense US 4.0 de manera intel·ligent.
• Compatible amb tots els audiòfons recarregables Audéo Paradise.

• No és adequat per a persones amb acúfens severs i hiperacusia.

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es