Auricular miniReceiver 2.0 P de Signia costat dret per audiòfons

L’auricular miniReceiver 2.0 P  per a Signia X / NX és el més potent (power) i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició moderada / severa.

Apte només per a oïda dreta.

Ref: 2289

79,00  IVA incl.

L’auricular miniReceiver 2.0 P  per a Signia X / NX només és apte per als audiòfons Receiver in Canal (RIC). 

 

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.  

 

Més Informació  

 

L’auricular miniReceiver 2.0 P per a Signia X / NX és un nou i més petit sistema receptor. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. L’Auricular P genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió que l’anterior. 

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromotlle encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotètic. Mai ha d’intentar modificar la forma del tub o de la tulipa vostè mateix. El tub receptor i la tulipa o el micromotlle han de netejar-se amb regularitat. 

 

És important el manteniment dels auriculars. Canviant els filtres i realitzant la neteja de les tulipas. Cada cert període de temps, entre 4 i 6 mesos han de canviar-se les tulipas. Els filtres compatibles amb aquests auriculars són els WaxGuard de Signia. 

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene només serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte. 

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es

També us recomanem…