Auricular Power (xP) de Phonak costat dret per a audiòfons

L’auricular xP (Power) és el més potent i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició moderada/severa.

Apte només per a oïda dreta.
Eina inlcosa.

Ref: 2222

79,00  IVA incl.

L’Auricular Power xP és apte per a tots els audiòfons Receiver in Canal (RIC) Phonak i Unitron.

No són compatibles amb algunes famílies més antigues com Audéo Yes i Micropower.

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

Més Informació  

L’Auricular Power xP és un nou i més petit sistema receptor. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. L’Auricular Power xP genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió que l’anterior.

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromolde encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma del tub o de la tulipa vostè mateix. El tub receptor i la tulipa o el micromotlle han de netejar-se amb regularitat.

És important el manteniment dels auriculars. Canviant els filtres i realitzant la neteja de les tulipas. Cada cert període de temps, entre 4 i 6 mesos han de canviar-se les tulipes. Els filtres compatibles amb aquests auriculars Phonak i Unitron són els Cerustop.

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es

També us recomanem…

Pack Cerustop 3 unidades para audífonos

Pack Cerustop 3 unitats per audiòfons

Cerustop el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament. 

Tulipas Abiertas Phonak

Tulipas Obertes Phonak

Les tulipes de Phonak són suaus i van acoplades a l' extrem dels seus audiòfons. Son compatibles amb els audiòfons amb tub fi i RITE (amb l' auricular a l' oïda).  El recanvi de tulipes és aconsellable realitzar-lo cada 3 mesos.