Auricular Power (xP) de Unitron costat dret per a audiòfons

L’auricular xP (Power) és el més potent i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició moderada/severa.

Apte només per a oïda dreta.
Eina inlcosa.

Ref: 2724

79,00  IVA incl.

L’Auricular Power xP és apte per a tots els audiòfons Receiver in Canal (RIC) Phonak i Unitron.

No són compatibles amb algunes famílies més antigues com Audéo Yes i Micropower.

 

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

Més Informació  

 

L’Auricular Power xP és un nou i més petit sistema receptor. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. L’Auricular Power xP genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió que l’anterior.

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromolde encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma del tub o de la tulipa vostè mateix. El tub receptor i la tulipa o el micromotlle han de netejar-se amb regularitat.

 

És important el manteniment dels auriculars. Canviant els filtres i realitzant la neteja de les tulipas. Cada cert període de temps, entre 4 i 6 mesos han de canviar-se les tulipes. Els filtres compatibles amb aquests auriculars Phonak i Unitron són els Cerustop.

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es

També us recomanem…

Tulipas Abiertas Unitron para audífonos

Tulipas Obertes Unitron per a audiòfons

Les tulipes de Unitron són suaus i van introduïdes als extrems dels tubs dels seus audiòfons. El recanvi de tulipas és aconsellable que es realitzi als 3 o 6 mesos de l'última vegada que es va fer el manteniment de les mateixes.