Auricular Surefit LP de Beltone costat esquerre per a audiòfons

L’auricular LP (LowPower) és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició lleu /moderada.
 
Apte només per la oïda esquerra.
Eina inlcosa.

Ref: 2728

79,00  IVA incl.

L’Auricular SureFit LP és apte per als audiòfons:

 

Beltone Legend: LND63, LND64 i LND76

Beltone Ally: AY64, AY66 i AY76

 

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

 

SureFit és un nou i més petit sistema receptor amb quatre nivells de potència i més rendiment. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. SureFit genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió.

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet al receptor el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromotlle encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma del tub o de la tulipa vostè mateix. El tub receptor i la tulipa o el micromotlle han de netejar-se amb regularitat.

 

És important el manteniment dels auriculars. Canviant els filtres i realitzant la neteja de les tulipas. Cada cert període de temps, entre 4 i 6 mesos han de canviar-se les tulipes. Els filtres compatibles amb aquests auriculars Resound i Beltone són els Cerustop.

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es