Filtres SmartGuard audiòfons

Els Filtres Smartguar són un sistema de protecció contra la cera que mantindrà el seu dispositiu net de la manera més senzilla. Amb una mesura que és fàcil de manipular, aquest producte és perfecte per al manteniment dels seus audiòfons.

Ref: 2113

17,00  IVA incl.

En estoc

El estri disposa de dues parts. En un extrem es troba la silueta extractora del filtre actual. En l’oposat es troba en nou filtre.

 

Situarem l’utensili per la part extractora sobre del filtre de l’audiòfon que volem substituir i pressionarem fins extreure-ho. Immediatament girarem l’utensili i pressionarem el nou filtre sobre de la superfície on s’ubica al audiòfon, fins que quedi inserit.

 

Canviar el filtre periòdicament li permetrà gaudir per molts anys de la seva audiòfon, estalviant en reparacions i trencaments. Protegir l’auricular és fonamental perquè és la part del seu audiòfon que genera el so a la potència necessària per a vostè. si està taponat, encallat, o funciona malament, no podrà sentir com deu.

 

Característiques:

 

SmartGuard està indicat per a audiòfons intrauriculars (la carcassa dins de l’oïda) de les marques Phonak i UNITRON.

Cada caixa conté 6 filtres.

Si no sabeu quin filtre usen els seus audiòfons, consulteu el manual d’instruccions dels seus audiòfons o truqui al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i l’ajudarem.