Pack de 3 Filtres per audiòfons Universals

El Pack de filtres universals conté 3 unitats d’aquest producte.

Ref: 2177

9,50  IVA incl.

En estoc

El filtre universal de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Resound, Oticon, Unitron i Widex.

La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Els audiòfons conviuen diàriament amb el cerumen. La substitució dels filtres dels audiòfons és necessària fer-la periòdicament (entre 1 i 3 mesos, depenent de les hores d’ús dels audiòfons i de la quantitat de cerumen que genera l’usuari).

 

Característiques dels filtres per audiòfons Universals:

1. Cada caixa conté 8 filtres.

2. Si no sabeu quin filtre usen els seus audiòfons, consulteu el manual d’instruccions dels seus audiòfons o truqui al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i l’ajudarem.

També us recomanem…

Pack Cerustop 3 unidades para audífonos

Pack Cerustop 3 unitats per audiòfons

Cerustop el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament. 

Pack Cerustop 2 unidades para audífonos

Pack Cerustop 2 unitats per audiòfons

Cerustop el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, Resound, Unitron i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.