Pack MicGuard 3 unitats per audiòfons

Els filtres Waxguard estan indicats per a audiòfons intrauriculares (la carcassa dins de l’oïda) de la majoria de les marques del mercat.
Cada caixa conté 8 filtres. 
Aquest pack conté 3 caixes de 8 filtres cada una. 
La substitució periòdica dels filtres Micguard comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Ref: 2112

37,00  IVA incl.

En estoc

Els audiòfons conviuen diàriament amb el cerumen. La substitució dels filtres dels audiòfons és necessària fer-la periòdicament (entre 1 i 3 mesos, depenent de les hores d’ús dels audiòfons i de la quantitat de cerumen que genera l’usuari).

Evitar que l’auricular de l’audiòfon s’obstrueixi total o parcialment ajudarà a minimitzar incidències i reparacions amb els seus audiòfons.

Si vostè no està segur de quin filtre usen els seus audiòfons, consulti el manual d’instruccions dels seus audiòfons o cridi al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i li ajudarem.

També us recomanem…

Pack WaxGuard 2 unidades para audífonos

Pack MicGuard 2 unitats per audiòfons

Els filtres Micguard estan indicats per a audiòfons intrauriculares (la carcassa dins de l'oïda) de la majoria de les marques del mercat. Cada caixa conté 8 filtres.  Aquest pack conté 2 caixes de 8 filtres cada una.  La substitució periòdica dels filtres Micguard comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtros Waxguard audífonos

Filtres audiòfons MicGuard

Els filtres Micguard estan indicats per a audiòfons intrauriculares (la carcassa dins de l'oïda) de la majoria de les marques del mercat. Cada caixa conté 8 filtres. La substitució periòdica dels filtres Micguard comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.