Sistema de neteja Perfect Clean per audiòfons

Sistema únic per eliminar el 99% dels bacteris i fongs. Li permet netejar, deshumidificar i desinfectar els seus audiòfons al mateix temps.

Ref: 1367

175,00  IVA incl.

En estoc

Detalls de la funció
 

Neteja – Bactericida (20 minuts)
 

PerfectClean® neteja els audiòfons utilitzant una solució antibacteriana. L’eliminació del cerumen i les impureses és optimitzat pel Power Vortex.
 

Assecat (65 minuts)
 

El PerfectClean® té un sistema d’assecat per aire impulsat per un ventilador. La temperatura de la cambra està controlada per un sistema electrònic per obtenir una temperatura màxima de 45 ° C sigui quina sigui la temperatura ambient, evitant fer mal bé als audiòfons.
 

Desinfecció UV-C (5 minuts)
 

El PerfectClean® té un llum UV-C d’ona curta per netejar els audiòfons. L’exposició de superfícies a llum UV-C elimina més del 99% de fongs i bacteris.
 

Instruccions de maneig

  • Ompli el PerfectClean® quan l’indicador de recàrrega estigui encès. Utilitza el recanvi complet.
  • Assegureu-vos que la tapa estigui tancada abans de començar el cicle, en cas contrari, el PerfectClean® no arrencarà.
  • No obriu la tapa si l’PerfectClean® està funcionant. Quan el cicle està complet, els indicadors PerfectClean® s’apaguen automàticament
  • PerfectClean s’adapta a tot tipus d’audiòfons, ja siguin retroauriculars, RIC o intracanals.

També us recomanem…

Dry and Store Global II

Dry and Store Global II

Dry and Store Global II està dissenyat perquè vostè pugui realitzar un òptim manteniment dels seus audiòfons i implants coclears.   Dry and Store Global II elimina l'acumulació d'humitat, asseca la cera i elimina els bacteris amb el seu llum germinicida.