Esprai d’assecat per a motlles i canals de so Cedis

L’alternativa al soplador. Amb punta cònica per a un maneig fàcil.
Pera bufadora per audiòfons dissenyat per a la neteja de motlles d’audiòfons retroauriculars, la perilla bufadora serveix per expulsar la humitat o restes de cerumen acumulats en el tub conductor, que poden obstruir el pas del so i deteriorar el rendiment de l’audiòfon.

Ref: 2077

10,00  IVA incl.

En estoc

Els audiòfons retroauriculares (BTE- la carcassa darrere de l’oïda i que porten l’auricular dins de la mateixa) necessiten mantenir el tub pel qual circula el so en bones condicions.

L’esprai d’aire comprimit Cedis facilita el pas del so a través del tub,  polvoritzant una solució que facilita l’assecat a través de l’extrem del tub, fins que brutícia o humitat acumulada en el seu interior hagi desaparegut. El seu ús dependrà de les hores d’ús dels audiòfons, així com de les seves hores d’ús i de la quantitat de cerumen que generi l’usuari. Es recomana usar l’esprai d’aire comprimit cada vegada que se substitueixin les bateries dels audiòfons (cada 7-15 dies).

Cedis AirPower eT2.7, 100 ml. capacitat de fins a 125 aplicacions.

 

També us recomanem…

Perilla sopladora de Audionell para audífonos

Pera bufadora de Audinell per audiòfons

Pera bufadora per audiòfons dissenyada per a la neteja de motlles d'audiòfons retroauriculars. La pera bufadora serveix per expulsar la humitat o restes de cerumen acumulats en el tub conductor, que poden obstruir el pas del so i deteriorar el rendiment de l'audiòfon.