Pera bufadora per audiòfons

Pera bufadora per audiòfons dissenyada per a la neteja de motlles d’audiòfons retroauriculars, la perilla bufadora serveix per expulsar la humitat o restes de cerumen acumulats en el tub conductor, que poden obstruir el pas del so i deteriorar el rendiment de l’audiòfon.

Ref: 1389

8,50  IVA incl.

En estoc

Els audiòfons retroauriculars (BTE- la carcassa darrere de l’oïda i que porten l’auricular dins de la mateixa) necessiten mantenir el tub pel qual circula el so en bones condicions.

La pera bufadora facilita el pas del so a través del tub, insuflant aire a través de l’extrem del tub, fins que brutícia o humitat acumulada en el seu interior hagi desaparegut. El seu ús dependrà de les hores d’ús dels audiòfons, així com de les seves hores d’ús i de la quantitat de cerumen que generi l’usuari. Es recomana usar la pera bufadora cada vegada que se substitueixin les bateries dels audiòfons (cada 7-15 dies).

Situarem la part metàl·lica de la perilla bufadora dins el tub de l’audiòfon i insuflaremos aire fins a garantir el correcte pas del so a través del mateix.

Característiques de la Pera bufadora per audiòfons

La pera bufadora té un cos blau que apretarem per insuflar aire.

L’extrem per on s’acoblarà la pera bufadora al tub de l’audiòfon és metàl·lic, amb l’objecte de sustentar correctament la pressió d’aire realitzada.

També us recomanem…