Pack Roger Inspiro: Roger X (02) + Compilot II + Roger Inspiro

El Pack Roger Inspiro està format per: Roger X (02), Compilot II i un Roger Inspiro, ideal per estudiants.
PREGUNTAR DISPONIBILITAT ABANS DE REALLITZAR LA COMPRA.

Ref: 6403

1.100,00  IVA incl.

En estoc

Roger X (02):

 

Roger X és un receptor universal en miniatura compatible amb gairebé tots els audiòfons i processadors de paraula d’implants coclears del mercat. Funciona quan es connecta a una càpsula d’àudio o a un transmissor.

 

El Roger X és fàcil de programar. No necessita ser aparellat, però els audiòfons requeriran el programa FM. No hi ha configuració mínima i sense cables de connexió a més de tenir un disseny actual i discret.

 

Els receptors tipus 02 Roger X són compatibles amb alguns implants coclears, però han de ser configurats correctament pel centre d’implants o el seu audioprotesista.

 

Es poden acoblar als streamers Compilot i Compilot II. La plataforma Roger disposa d’una tecnologia sense fil més robusta i estable que els estàndards del mercat amb tecnologia Bluetooth, proporcionant un major abast i claredat del senyal transmès.

 

Tingui en compte que els receptors Roger X no són compatibles amb cap generació de:

 

SmartLink

ZoomLink

EasyLink

Qualsevol Transmissor Inspiro o Touchscreen.

 

Si vol saber més sobre aquest producte pot anar al següent enllaç del Receptor Universal Roger X (02) de Phonak per nens  

  

Compilot II:

 

El ComPilot II proporciona funcions de comandament a distància que li permeten ajustar el seu audiòfon per augmentar el confort auditiu. També connecta els seus audiòfons  sense fils amb altres dispositius de comunicació i àudio.

 

El ComPilot II de Phonak connecta els audiòfons de Phonak de forma sense fil a telèfons amb Bluetooth® i dispositius o reproductors MP3 per parlar o escoltar música estèreo. El ComPilot II també és compatible amb la gamma de Receptors FM de Phonak a través del connector Europlug d’entrada. 

 

La funció de comandament a distància li proporciona accés a importants elements de control per a la majoria d’audiòfons sense fils de Phonak.

Aquest producte té avantatges que les podreu veure en el propi enllaç del Compilot II.

 

Roger Inspiro:

Roger inspiro és un micròfon sense fil, dissenyat per a docents. 

 

És el component principal per millorar la comprensió verbal a l’aula. Això és gràcies al microxip integrat que permet obtenir el millor rendiment de paraula en soroll.

 

Funciona amb pràcticament tots els audiòfons retroauriculars, els implants coclears i els sistemes d’amplificació del camp sonor.

 

Funcions:

 

Comprensió a l’escola: Roger inspiro transmet la veu del professor directament als audiòfons de l’estudiant.

Comprensió en ambients sorollosos: perquè comprenguin i participin en les converses i es puguin centrar completament amb la persona amb la que parlen.

Comprensió a distància: Roger inspiro permet que els usuaris obtinguin una major comprensió verbal d’un persona o d’una font de so a distància.

Connexió a altres micròfons sense fil: Els usuaris poden crear una xarxa de micròfons per comunicar-se.

Compatible amb FM i SoundField 7000.

També us recomanem…