Pack Oticon ConnectLine + Streamer Pro per a audiòfons

El Pack Conté:
1-ConnectLine  
1-Streamer Pro

Ref: 6716

370,00  IVA incl.

En estoc

El Micròfon ConnectLine de Oticon és un discret micròfon que es connecta de manera sense fil al Streamer Pro i li permet gaudir d’una millor comunicació amb els seus amics i familiars.
 

El Micròfon ConnectLine de Oticon funciona juntament amb els audiòfons Oticon.
 

Pot ser complicat per als usuaris d’audiòfons adaptar-se a sociabilizarse en llocs amb molta gent o en llocs on hi ha molt de soroll de fons.
El Micròfon ConnectLine de Oticon li proporcionarà una solució a tots aquests problemes, millorarà la seva confiança en les situacions de sociabilización i li permetrà escoltar millor.
 

Gràcies al Micròfon ConnectLine de Oticon veurà augmentada la seva capacitat d’escolta en ambients sorollosos. Posi-li-ho a les persones amb les quals vulgui conversar en qualsevol situació en la qual es trobi.
 

El Micròfon ConnectLine de Oticon té un disseny discret i es connecta al Streamer 1.4 o Pro sense cables. La persona que li parla ha de portar el micròfon. Es connectarà de manera sense fil als seus audiòfons, filtrant el soroll de fons i permetent-li escoltar la veu del parlant de manera molt més clara.

  

El Streamer Pro de Oticon capta els senyals d’àudio i les envia directament als seus audiòfons, convertint-los en uns petits auriculars sense fils.
Streamer Pro de Oticon s’ha desenvolupat pensant en els usuaris d’audiòfons perquè el seu ús diari resulti senzill i intuïtiu.

 

Els senyals d’àudio queden perfectament sincronitzades amb les imatges visuals.  

Se parece a un reproductor de MP3 y se lleva alrededor del cuello. Tiene tres botones específicos para las aplicaciones de teléfono, televisión y micrófono.

 

El Streamer Pro es compatible con todos los audífonos inalámbricos de Oticon y dispositivos ConnectLine

En cas de dubte pot consultar-nos telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.    

  

També us recomanem…

Pluggerz Uni-Fit Road

Pluggerz Uni-Fit Road

Els protectors auditius Uni-Fit Road estan especialment indicats per a motoristes (usuaris de moto i pilots de carreres), pilots de Kart i conductors de descapotables. El so del motor i el soroll produït pel vent i el trànsit poden causar lesions auditives permanents. Els taps Pluggerz Uni-Fit Road estan especialment dissenyats per a protegir d'aquests factors.