Pack Resound Unite Micromic + mando a distancia 2 per audiòfons

El Pack Resound I conté:
 
1-Resound MicroMic
 
1-Unite comandament a distància 2

Ref: 6712

410,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Mando a distancia 2- Audiopacks

Mando a distancia 2- Audiopacks

Amb el Pack Resound:

Amb Resound MicroMic podrà gaudir, fins i tot en entorns sorollosos, de les converses que li envolten, ja que podrà focalitzar fàcilment els sons que desitgi escoltar.

Amb el Comandament a Distància de Resound sempre tindrà el control dels seus audiòfons ja que, podrà canviar de programa i adaptar el volum de cadascun dels dispositius.

Unite comandament a Distància 2

Amb el comandament a distància de Resound sempre tindrà el control dels ajustos dels seus audiòfons. La pantalla de fàcil visualització mostra clarament la configuració.

Pot haver-li succeït en alguna ocasió que s’hagi trobat buscant a les palpentes els botons de l’audiòfon per a alternar entre els programes i el volum. Els botons de Resound Comandament a Distància són més grans i fàcils de veure.

El comandament a distància de Resound es pot emportar en una butxaca o en una bossa. A més, si té un Telèfon intel·ligent, fins i tot pot descarregar-se una aplicació per al control dels seus audiòfons quan s’utilitza amb Phone Clip+.

Característcas Tècniques

Abast: fins a 3 metres

Sense fil: 2.4 GHz

Temperatura de funcionament: 0 °C a 55 °C

El Resound MicroMic permet que el so sigui transmès directament als seus audiòfons. No li serà una molèstia portar-ho gràcies al seu disseny discret, a més és molt lleuger. Podrà penjar-li-ho i comprovar el pràctic que és.

Per a mantenir una conversa amb una altra persona i gaudir d’ella, és tan senzill com posar el micròfon a aquesta persona i el so serà enviat directament als seus audiòfons. A més, Resound MicroMic optimitza els sons de manera que aquells sorolls de fons o la mala acústica no siguin un problema per a vostè.

Resound MicroMic té instal·lat una opció de muti per a casos de caiguda de més de 75 cm que li evitarà el baluern que pugui produir en tocar la superfície, deixant de transmetre el so als seus audiòfons.

Característiques

Compatible amb audiòfons Resound.

Abast auditiu de 24 m aprox.

1 any de garantia.

Inclou un carregador i la bateria dura al voltant de 10 hores.

Conté control de volum.

En cas de dubte pot consultar-nos telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.

També us recomanem…