Pack Resound Multimic + mando a distancia 2 per audiòfons

El Pack Resound I conté:
 
1-Resound Multimic
 
1-Unite comandament a Distància 2

Ref: 6711

460,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Mando a distancia 2- Audiopacks

Mando a distancia 2- Audiopacks

Amb el Pack Resound:

El micròfon Resound MultiMic permet que la veu i l’àudio es transmetin directament als seus audiòfons.

Amb el Comandament a Distància de Resound sempre tindrà el control dels seus audiòfons ja que, podrà canviar de programa i adaptar el volum de cadascun dels dispositius.

Unite comandament a Distància 2

Amb el comandament a distància de Resound sempre tindrà el control dels ajustos dels seus audiòfons. La pantalla de fàcil visualització mostra clarament la configuració.

Pot haver-li succeït en alguna ocasió que s’hagi trobat buscant a les palpentes els botons de l’audiòfon per a alternar entre els programes i el volum. Els botons de Resound Comandament a Distància són més grans i fàcils de veure.

El comandament a distància de Resound es pot emportar en una butxaca o en una bossa. A més, si té un Telèfon intel·ligent, fins i tot pot descarregar-se una aplicació per al control dels seus audiòfons quan s’utilitza amb Phone Clip+.

Característcas Tècniques

Abast: fins a 3 metres

Sense fil: 2.4 GHz

Temperatura de funcionament: 0 °C a 55 °C

Utilitzi el Resound Multimic com un micròfon de taula que capti tots els sons que l’envolten.

El micròfon Resound MultiMic permet que la veu i l’àudio es transmetin directament als seus audiòfons.

Li serà còmode de portar gràcies a la seva grandària reduïda i lleugera. El sistema recull els sons que desitja escoltar i redueix el volum de soroll de fons perquè siguin molt més clars.

És perfecte per al seu ús en ambients acadèmics, en el treball, en el cotxe, quan coma fora o qualsevol situació on el soroll de fons pugui ser un problema.

Amb Resound MultiMic podrà millorar la qualitat d’escolta en esdeveniments grupals com els menjars familiars, reunions amb els amics, etc., ja que podrà posar-ho en la taula i actuarà com un micròfon que recollirà la parla de més d’una persona i enviarà el so captat directament als seus audiòfons.

Gràcies a Resound MultiMic ja no haurà de llegir els llavis o mirar les expressions facials, serà capaç de fer altres coses mentre li parlen.

Connecti’s amb els sistemes de bucle i FM, utilitzi l’entrada mini-jack per a transmetre l’àudio del seu reproductor de música directament als seus audiòfons.

Característiques

1 any de garantia.

Si utilitza un receptor Europin FM podrà captar senyals FM.

Ve amb un carregador i les bateries duren entre 7 i 11 hores depenent de per a què l’utilitzi.

De maneig intuïtiu.

Una vegada aparellat no necessitarà tornar fer-ho de nou.

Funciona amb la majoria d’audiòfons Resound, però asseguri’s de la compatibilitat abans de comprar.

En cas de dubte pot consultar-nos telefonant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es.

També us recomanem…

Resound Unite Mando a Distancia 2

Resound Unite comandament a Distància 2

Amb el comandament a distància de Resound sempre tindrà el control dels ajustos dels seus audiòfons. Pot canviar de programa i adaptar el volum de cadascun dels dispositius. La pantalla de fàcil visualització mostra clarament la configuració. Apte per als audiòfons Resound LinxQuattro, Linx3D, Linx2, Enzo 3D, Enzo 2 i Enya.