Pack 3 Filtres ProWax MiniFit d’Oticon per audiòfons

El Pack ProWax Minifit conté 3 unitats d’aquest producte.  

Els filtres ProWax miniFit de Oticon són una coberta de micròfon per a la nova gamma d’audiòfons Inium OTICON miniFIT RITE (60, 85, 100), com Oticon Alta, Nera i Ria RITE i miniRITE.

Ref: 2154

35,00  IVA incl.

En estoc

No és compatible per a altres variacions d’audiòfons Oticon, l’alternativa més probable si el seu audiòfon no és un Oticon RITE o un miniRITE és la compra de Oticon ProWax.

 

Per favor, llegeixi el llistat de models d’audiòfons compatibles amb aquest tipus de filtre, si encara no està segur, posi’s en contacte amb nosaltres per poder orientar-li sobre el producte més adequat.  

 

També us recomanem…

Auricular 100 MiniFit de Oticon lado derecho para audífonos

Auricular 100 MiniFit d’Oticon costat dret per audiòfons

L'Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 60 MiniFit de Oticon lado derecho para audífonos

Auricular 60 MiniFit d’Oticon costat dret per a audiòfons

L'Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició lleu /moderada.   Apte només per a oïda dreta.