Pack Set líquid netejador de Hadeo per audiòfons

El Pack auditiu per audiòfons conté:
 
1-Líquid netejador
 
1-Recipient Neteja
 
1-Pera bufadora

Ref: 6310

21,00  IVA incl.

En estoc

El manteniment i cura dels seus audiòfons és essencial per aconseguir el seu adequat rendiment, sense canvis en la seva eficiència i permetent a l’usuari afrontar amb garanties les diferents situacions de comunicació en el seu dia a dia.

El Pack [neteja] està dirigit a persones que vulguin mantenir els seus audiòfons en òptimes condicions, allargant la seva vida útil.

 

Líquid netejador

 

Sovint la cera pot obstruir el pas del so, fent que el rendiment dels audiòfons disminueixi. En moltes ocasions l’usuari refereix oscil·lacions en el seu rendiment, la qual cosa es podria solucionar en moltes ocasions amb un manteniment adequat.

 

Recomanem abocar part del líquid netejador en una tovalloleta o camussa i procedir a la neteja del component o audiòfon. Evitarem abocar el líquid directament en qualsevol dispositiu que contingui aparells electrònic, a causa que podria danyar part dels seus components.

 

Es recomana fer un ús diari, per tal de realitzar un manteniment constant.

 

Recipient Neteja

 

Indicat per a la neteja dels motlles protèsics, tubs fins de silicona i acobladors acústics d’audiòfons.

 

Separarem el motlle o tub fi del cos de l’audiòfon i el col·locarem dins el recipient amb una pastilla netejadora.

 

Recomanem un mínim de 30 minuts d’actuació per a un òptim resultat.

 

Pera bufadora

 

Dissenyada per a la neteja de motlles d’audiòfons retroauriculars. La perilla bufadora serveix per expulsar la humitat o restes de cerumen acumulats en el tub conductor, que poden obstruir el pas del so i deteriorar el rendiment de l’audiòfon.

 

Situarem la part metàl·lica de la perilla bufadora dins el tub de l’audiòfon i insuflaremos aire fins a garantir el correcte pas del so a través del mateix.