Pack Cerustop 10 unitats per audiòfons

El Pack Cerustop conté 10 unitats d’aquest producte.

Ref: 2108

55,00  IVA incl.

En estoc

Cerustop és el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex.

La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament. 

 

Els audiòfons conviuen diàriament amb el cerumen. La substitució dels filtres dels audiòfons és necessària fer-la periòdicament (entre 1 i 3 mesos, depenent de les hores d’ús dels audiòfons i de la quantitat de cerumen que genera l’usuari).

 

Característiques dels filtres per audiòfons Cerustop:

 

1. Cada caixa conté 8 filtres.

 

2. Si no sabeu quin filtre usen els seus audiòfons, consulteu el manual d’instruccions dels seus audiòfons o truqui al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i l’ajudarem.  

 

  

 

També us recomanem…

Pack Cerustop 3 unidades para audífonos

Pack Cerustop 3 unitats per audiòfons

Cerustop el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament. 

Pack Cerustop 2 unidades para audífonos

Pack Cerustop 2 unitats per audiòfons

Cerustop el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, Resound, Unitron i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.