Pack Cerustop + Spray per audiòfons

El Pack Básico per audiòfons conté:
2 unitats de Cerustop.
1 unitat de Spray.

Ref: 6201

20,00  IVA incl.

En estoc

Filtres Cerustop:

 

Cerustop el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex.

La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament. 

 

Els audiòfons conviuen diàriament amb el cerumen. La substitució dels filtres dels audiòfons és necessària fer-la periòdicament (entre 1 i 3 mesos, depenent de les hores d’ús dels audiòfons i de la quantitat de cerumen que genera l’usuari).

 

Característiques dels filtres per audiòfons Cerustop:

 

1. Cada caixa conté 8 filtres.

 

2. Si no sabeu quin filtre usen els seus audiòfons, consulteu el manual d’instruccions dels seus audiòfons o truqui al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i l’ajudarem.  

 

Spray netejador:

 

Amb Spray de neteja podrà netejar motlles, tubs fins, acobladors i tot tipus d’audiòfons.

 

Sovint la cera pot obstruir el pas del so, fent que el rendiment dels audiòfons disminueixi. En moltes ocasions l’usuari refereix oscil·lacions en el rendiment dels seus audiòfons, la qual cosa es podria solucionar en moltes ocasions amb un manteniment adequat.

 

L’ús del Spray de neteja Hadeo es recomana especialment per netejar les tulipes dels audiòfons retroauriculars amb tub fi, a causa que el seu pinzell és especialment apte per eliminar el cerumen de la seva part frontal i posterior.

 

Recomanem abocar part del líquid netejador en una tovalloleta o camussa i procedir a la neteja del component o audiòfon. Evitarem abocar el líquid directament en qualsevol dispositiu que contingui aparells electrònic, a causa que podria danyar part dels seus components. El raspall de l’esprai netejador ha d’haver estat humitejat prèviament per procedir a una neteja efectiva.

 

Es recomana fer un ús diari, amb la finalitat de realitzar un manteniment constant.

També us recomanem…

Filtros para audífonos Cerustop

Filtres per audiòfons Cerustop

Cerustop, el filtre de anticerumen més usat, utilitzat per Phonak, Resound, Beltone, Oticon, Unitron i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.