Pack de neteja Phonak per BTE i motlles per audiòfons

El pack de neteja per BTE i motlles li facilitarà la desinfecció i manteniment per a audiòfons retroauriculars amb motlle de l’oïda.

Ref: 6309

27,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Kit Limpieza Phonak - Audiopacks

Kit Limpieza Phonak - Audiopacks

El Pack neteja està dirigit a persones que vulguin mantenir els seus audiòfons en òptimes condicions, allargant la seva vida útil. 

 

El manteniment i cura dels seus audiòfons és essencial per aconseguir el seu adequat rendiment, sense canvis en la seva eficiència i permetent a l’usuari afrontar amb garanties les diferents situacions de comunicació en el seu moment a dia.

 

Aquest Pack de Neteja de Phonak conté:

 

Una Borsa

Recipient de pastilles assecants

Pastilles assecants

Kit d’eines

Perilla sopladora

10 Toallitas

Pastilles de neteja desinfectants

Spray 18 ml

Gamuza micro fibra

 

Bolsita d’assecat

 

Malgrat les millores en relació a l’estanqueïtat dels audiòfons moderns, la humitat segueix sent el principal enemic de qualsevol dispositiu electrònic. El recipient d’assecat ens permetrà emmagatzemar els audiòfons cada nit i eliminar la humitat acumulada durant el dia. Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfons, els situarem amb el portapilas obert sense la bateria dins del recipient juntament amb la pastilla d’assecat. Es recomana usar-ho mentre dorm.

 

Pastilles assecat

 

Col·locarem una pastilla d’assecat dins del recipient d’assecat, emmagatzemant els audiòfons cada nit i eliminant la humitat acumulada durant el dia. Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfons, haurem de substituir la pastilla cada quinze dies per garantir el seu correcte funcionament.

 

Pastilles netejadores

 

Indicat per a la neteja de motlles protésicos, tubs fins de silicona i acobladors auditius.

Introduirem una pastilla netejadora dins del recipient neteja i verteremos aigua calenta fins a la meitat. A continuació, deixarem els motlles protésicos, tubs fins de silicona o acobladors auditius, durant un mínim de 30 minuts. Procedirem posteriorment al seu assecat. Evitarem la neteja mitjançant aquest sistema de qualsevol dispositiu que contingui una part electrònica.

 

Recipient Neteja

 

Indicat per a la neteja dels motlles protésicos, tubs fins de silicona i acobladors acústics.

Separarem el motlle o tub fi del cos de l’audiòfon i ho col·locarem dins del recipient amb una pastilla netejadora.

Recomanem un mínim de 30 minuts d’actuació per a un òptim resultat.

Les eines de manteniment

 

Raspall o extractor de cera: Especialment útil per netejar filtres d’audiòfons intrauriculares. El seu raspall permet extreure el cerumen de les tulipas dels audiòfons retroauriculares.

Ganchillo: Aquesta eina permet extreure el cerumen situat a les zones més inaccessibles. És útil per a audiòfons intrauriculares i retroauriculares.

Suport amb fil desembozador: Permet desembussar els canals de ventilació dels audiòfons intrauriculares i dels motlles dels retroauriculares.

Raspall desembozador: Indicat per desembussar els canals de ventilació dels audiòfons intrauriculares i dels motlles dels retroauriculares amb un diàmetre superior als 3 mm.

 

Perilla Bufadora

Dissenyada per a la neteja de motlles d’audiòfons retroauriculares. La perilla sopladora serveix per expulsar la humitat o restes de cerumen acumulats en el tub conductor, que poden obstruir el pas del so i deteriorar el rendiment de l’audiòfon.

Situarem la part metàl·lica de la perilla sopladora dins del tub de l’audiòfon i insuflarem aire fins a garantir el correcte pas del so a través del mateix. 

 

Toallitas individuals

 

Dissenyat per netejar motlles i audiòfons, les toallitas es dispensen en borses individuals per prevenir que s’assequin de forma prematura.

És important netejar la superfície del motlle i/o l’audiòfon després de cada ús, amb l’objecte de millorar la higiene i el rendiment del seu dispositiu. 

 

Spray netejador d’audiòfons

 

Spray netejador indicat per a un manteniment diari dels seus audiòfons retroauriculares (BTE) o Intrauriculares (ITC).

Sovint la cera pot obstruir el pas del so, fent que el rendiment dels audiòfons disminueixi. En moltes ocasions l’usuari refereix oscil·lacions en el rendiment dels seus audiòfons, la qual cosa es podria solucionar en moltes ocasions amb un manteniment adequat.

Recomanem abocar part del líquid netejador en una toallita o gamuza i procedir a la neteja del component o audiòfon. Evitarem abocar el líquid directament en qualsevol dispositiu que contingui aparataje electrònic, a causa que podria danyar part dels seus components. El raspall del spray netejador ha d’haver estat humitejat prèviament per procedir a una neteja efectiva.

L’ús del spray netejador es recomana especialment per netejar les tulipas dels audiòfons retroauriculares amb tub fi, a causa que el seu pinzell és especialment apte per eliminar el cerumen de la seva part frontal i posterior.

Es recomana realitzar un ús diari, amb la finalitat de realitzar un manteniment constant.

També us recomanem…