Pack de neteja Phonak 2 per a ITE, BTE amb tub fi i microBTE per audiòfons

Pack de neteja Phonak per a ITE, BTE amb tub fi i microBTE li facilitarà la desinfecció i manteniment per a audiòfons retroauriculars de l’oïda.

Ref: 6308

26,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Kit Limpieza Phonak - Audiopacks

Kit Limpieza Phonak - Audiopacks

El Pack neteja està dirigit a persones que vulguin mantenir els seus audiòfons en òptimes condicions, allargant la seva vida útil. 

 

El manteniment i cura dels seus audiòfons és essencial per aconseguir el seu adequat rendiment, sense canvis en la seva eficiència i permetent a l’usuari afrontar amb garanties les diferents situacions de comunicació en el seu moment a dia.

 

Aquest Pack de Neteja de Phonak conté:

 

Una bossa

Recipient de pastilles secants

Pastilles secants

Kit d’eines de manteniment

10 tovalloletes

Spray 18 ml

Gamuça de micro fibra

 

Bolseta d’assecat

 

Malgrat les millores en relació a l’estanqueïtat dels audiòfons moderns, la humitat segueix sent el principal enemic de qualsevol dispositiu electrònic. El recipient d’assecat ens permetrà emmagatzemar els audiòfons cada nit i eliminar la humitat acumulada durant el dia. Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfons, els situarem amb el portapilas obert sense la bateria dins del recipient juntament amb la pastilla d’assecat. Es recomana usar-ho mentre dorm.

 

Pastilles assecat

 

Col·locarem una pastilla d’assecat dins del recipient d’assecat, emmagatzemant els audiòfons cada nit i eliminant la humitat acumulada durant el dia. Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfons, haurem de substituir la pastilla cada quinze dies per garantir el seu correcte funcionament.

 

Recipient d’assecat

 

Col·locarem una pastilla d’assecat dins de el recipient d’assecat, emmagatzemant els audiòfons cada nit i eliminant la humitat acumulada durant el dia. 

Haurem de substituir la pastilla cada quinze dies per garantir el seu correcte funcionament.

Les eines de manteniment

 

Raspall o extractor de cera: Especialment útil per netejar filtres d’audiòfons intrauriculares. El seu raspall permet extreure el cerumen de les tulipas dels audiòfons retroauriculares.

Ganchillo: Aquesta eina permet extreure el cerumen situat a les zones més inaccessibles. És útil per a audiòfons intrauriculares i retroauriculares.

Suport amb fil desembozador: Permet desembussar els canals de ventilació dels audiòfons intrauriculares i dels motlles dels retroauriculares.

Raspall desembozador: Indicat per desembussar els canals de ventilació dels audiòfons intrauriculares i dels motlles dels retroauriculares amb un diàmetre superior als 3 mm.

 

Toallitas individuals

 

Dissenyat per netejar motlles i audiòfons, les toallitas es dispensen en borses individuals per prevenir que s’assequin de forma prematura.

És important netejar la superfície del motlle i/o l’audiòfon després de cada ús, amb l’objecte de millorar la higiene i el rendiment del seu dispositiu. 

 

Spray netejador d’audiòfons

 

Spray netejador indicat per a un manteniment diari dels seus audiòfons retroauriculares (BTE) o Intrauriculares (ITC).

Sovint la cera pot obstruir el pas del so, fent que el rendiment dels audiòfons disminueixi. En moltes ocasions l’usuari refereix oscil·lacions en el rendiment dels seus audiòfons, la qual cosa es podria solucionar en moltes ocasions amb un manteniment adequat.

Recomanem abocar part del líquid netejador en una toallita o gamuza i procedir a la neteja del component o audiòfon. Evitarem abocar el líquid directament en qualsevol dispositiu que contingui aparataje electrònic, a causa que podria danyar part dels seus components. El raspall del spray netejador ha d’haver estat humitejat prèviament per procedir a una neteja efectiva.

L’ús del spray netejador es recomana especialment per netejar les tulipas dels audiòfons retroauriculares amb tub fi, a causa que el seu pinzell és especialment apte per eliminar el cerumen de la seva part frontal i posterior.

Es recomana realitzar un ús diari, amb la finalitat de realitzar un manteniment constant.

També us recomanem…