Pastilles assecadores d’audiòfons

Aquest pack conté 1 unitat de:Hadeo Càpsules deshumidificadoras: conté 8 càpsules de silicat en cada caixa. Indicació per a l’assecat i extracció d’Humitat dels audiòfons.Contenidor Deshumidificador de Hadeo: és un recipient per a extreure la humitat dels audiòfons amb els pastilles assecants.

Ref: 6322

12,00  IVA incl.

En estoc

Manera d’ús:

Col·locarem una pastilla d’assecat Dins del recipient d’assecat , emmagatzemant els audiòfons cada nit i eliminant la Humitat acumulada durant el dia.

Haurem de substituir la pastilla cada quinze dies per a garantit correcte Funcionament.

Tot i les millores en relació a l’estanquitat dels audiòfons moderns, la humitat continua sent el principal enemic de qualsevol dispositiu electrònic.

El Contenidor Deshumidificador Hadeo és el recipient d’assecat que ens permetrà emmagatzemar els audiòfons cada nit i eliminar la humitat acumulada durant el dia.

Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfons, els situarem amb el portapiles obert sense la bateria dins del recipient juntament amb la pastilla d’assecat . Es recomana usar-ho mentre dorm.

També us recomanem…

Toallitas individuales

Tovalloletes individuals

Les tovalloletes de neteja de Hadeo estan dissenyades per netejar motlles i audiòfons, les tovalloletes es dispensen en bosses individuals per a evitar que s'assequin de forma prematura.