Pack Phonak C&C Dry-Cup Recipient per a pastilles assecants + pastilles assecants C&C Dry-Cap per a audiòfons

Aquest pack conté:Phonak C&C Dry-Cup Pastilles assecants és un recipient per a extreure la humitat dels audiòfons amb les pastilles assecants. Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfonsPhonak C&C Dry-Cap Pastilles assecants conté 6 càpsules en cada caixa. Indicat per a l’assecat i extracció d’humitat dels audiòfons.

Ref: 2093

14,50  IVA incl.

Esgotat

Els audiòfons moderns són duradors, confiables i fàcils d’usar. No obstant això, algunes precaucions bàsiques de neteja, cura i higiene han de ser aplicades per assegurar que els seus audiòfons li brindin molts anys de servei sense problemes.

 

La línia Phonak C&C ajuda a reduir els costos de reparació, assegura un funcionament adequat a llarg termini i manté la higiene dels seus audiòfons.

 

Tots els productes Phonak C&C Line han estat especialment desenvolupats per a la neteja i la cura de tot tipus d’audiòfons i motlles. Tots ells han estat provats d’acord amb les directrius internacionals.

També us recomanem…

Filtros HF3 para audífonos

Filtres HF3 per a audiòfons

HF3 és un dels filtres anticerumen d'audiòfons més usats, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.