Cargador Styletto Connect de Signia

El carregador en forma d’estoig de Styletto és molt petit i discret, ofereix 19 hores d’ús de dia complet amb una càrrega de 3 hores. Si s’oblida de carregar el dispositiu pot deixar-lo en el carregador durant 30 minuts i poder usar-ho durant 5 hores més.

Ref: 1338

150,00  IVA incl.

En estoc

Aquest elegant carregador portàtil fa joc amb el guardonat disseny de Styletto Connect. Recàrrega els teus audiòfons a casa o mentre camines per a obtenir fins a 17 hores d’ús per càrrega.  

 

Ús del carregador:  

 

Quan el carregador està endollat, càrrega els audiòfons (si estan col·locats en el carregador) i la pila interna al mateix temps.  

 

Quan el carregador s’està carregant amb una font d’alimentació externa, el LED del carregat mostra l’estat de càrrega de la pila integrada i els Leds dels audiòfons mostren l’estat de càrrega dels audiòfons.  

 

Càrrega Portàtil:  

 

Els audiòfons es poden carregar encara que no disposi d’un endoll de paret. L’energia passa de la pila integrada del carregador als audiòfons, per a això el carregador als audiòfons, per a això el carregador ha d’estar connectat.  

 

L’estat de càrrega del carregador i dels audiòfons es mostra en prémer el botó o obrir la tapa. 

 

Es recomana recarregar els audiòfons cada nit per a preparar-los per a l’endemà. 

 

El carregador permet realitzar 3 càrregues completes per a un parell d’audiòfons sense necessitat de necessitar un endoll al seu abast. La tapa protegeix els audiòfons i evita l’acumulació de pols en el carregador. 

 

2 Leds indiquen l’estat de càrrega (un per audiòfon) i un altre per al carregador integrat. 

 

Càrrega ràpida: 30 minuts de càrrega = 6 hores d’autonomia.  

 

Basat en 19 hores d’ús per dia, o 16 hores d’ús incl. 6 hores de transmissió per dia.  

 

Compatible amb els audiòfons de Signia Styletto Connect