Estoig per a audiòfons Phonak Case Go per a Audéo P-RL

L’estoig Case Go de Phonak és un carregador amb acumulador de bateria, que permet recarregar els audiòfons fins a 3 vegades sense necessitat de tenir un endoll a mà.

Ref: 1318

240,00  IVA incl.

En estoc

L’estoig carregador amb acumulador de bateria per als audiòfons recarregables Phoank Audeo P-RL és el complement perfecte per a cuidar i protegir els teus audiòfons alhora que els pots carregar allí on estiguis sense preocupar-te de tenir un endoll a l’abast. Amb tan sols 3h de càrrega aconseguiràs energia per a tot el dia gràcies a la innovadora tecnologia de bateries d’ió-liti.

Es tracta d’un carregador portàtil de càrrega inductiva amb bateria interna, capaç de recarregar fins a tres vegades els audiòfons sense necessitat d’endollar-ho al corrent.

 Característiques destacables:  

Indicador lluminós per a veure l’estat de la bateria interna.

1 llum: 0% -25% de càrrega
2 llums: 25% -50% de càrrega
3 llums: 50% -75% de càrrega
4 llums: 75% -100% de càrrega

Per a comprovar la bateria interna, obri la tapa, els indicadors lluminosos mostraran l’estat de la bateria interna del carregador durant 10 segons.

L’indicador lluminós inferior s’il·luminarà en color vermell quan la bateria interna estigui esgotada i no pugui carregar els audiòfons de nou.

La bateria interna no es carregarà mentre els audiòfons estiguin carregant.

L’audiòfon recarregable de càrrega més ràpida i major durada.

Fàcil d’utilitzar i sense les molèsties de les piles d’un sol ús.

També us recomanem…