Carregador Piles recarregables per audiòfons 10/312/13

Les piles recarregables PowerOne ACCU tenen una capacitat especialment elevada. Aquest carregador permet carregar les piles de mida 10, 312 i 13.
 
Aquest carregador permet carregar simultàniament una o dues bateries amb un temps màxim de càrrega de cinc hores.

Ref: 1208

108,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: PocketCharger - Audiopacks

PocketCharger - Audiopacks

Per millorar la durada i rendiment de les piles, el PowerOne ACCU descarrega automàticament les cèl·lules parcialment carregades que resten a les piles abans d’iniciar el procés de càrrega.

La facilitat d’ús d’aquest carregador és especialment útil per a usuaris amb poca habilitat manual i visual. Recomanem el seu ús a totes les persones preocupades pel medi ambient i per la gestió dels residus.

També us recomanem…

2 Pilas Recargables naranjas (13) Powerone para audífonos

2 Piles Recargables taronges (13) Powerone per audiòfons

Les piles recarregables estan en plena expansió per part dels usuaris d'audiòfons a causa del seu ecologisme i rendiment. PowerOne ofereix totes les grandàries de piles per a audiòfons en format recarregable. Cadascuna és capaç de substituir amb un cicle de vida fins a 57 piles convencionals no recarregables.

2 Pilas Recargables amarillas (10) PowerOne para audífonos

2 Piles Recarregables grogues (10) PowerOne per Audiòfons

Les piles recarregables estan en plena expansió per part dels usuaris d'audiòfons causa de la seva ecologisme i rendiment. PowerOne ofereix totes les mides de piles per audiòfons en format recarregable. Cadascuna és capaç de substituir amb un cicle de vida fins a 57 piles convencionals no recarregables.