Protector auditiu H9

El Protector auditiu H9 de 3M Peltor s’ha desenvolupat per a entorns en els quals existeixen nivells molt elevats de soroll, ja que atenua fins i tot les freqüències més baixes fins a un nivell màxim.
DEMANAR DISPONIBILITAT

Ref: 5120

34,00  IVA incl.

En estoc

Els valors mitjans d’atenuació segons l’establert en la norma ANSI S3.19-1974, són de NRR: 25 dB. Segons l’establert en les normes ISO 4869, EN 352 i NCh1331 els valors mitjans d’atenuació són: SNR=31dB.

 

Característiques:

Aquest protector auditiu H9A de 3M Peltor ha estat dissenyat per a aquells llocs on, en general, els treballadors es troben exposats a nivells de soroll propers als 98 dB(A).

1. Aquest protector compta amb copes de perfil mitjà i punts pivotantes que permeten als usuaris inclinar i ajustar-les per a major comoditat i eficiència.

2. Els seus coixinets farcits de líquid i escuma plàstica milloren la seva adherència als costats de la cara i disminueixen la transmissió de calor.

3. El seu arnés metàl·lic, fabricat en acer inoxidable, distribueix la pressió lliurant una major comoditat i adaptació.

4. Arnés Superior: Longitud ajustable dels braços de l’arc i copes pivotantes per a major compatibilitat, seguretat i comoditat.

També us recomanem…