Protectors auditius Happy Ears

Els taps Happy Ears són perfectes per estudiar, assajar amb el teu grup de música, treballar a l’oficina, viatjar en tren o avió, dormir o passejar per la teva ciutat sense sorolls molestos.

Ref: 5124

12,00  IVA incl.

Els taps Happy Ears produeixen una sensació de petit descens del volum ambiental, per exemple, produeixen una sensació de baixar el volum dels altaveus. Tot i així, no et aïllen del món que t’envolta, ja que seguiràs sentint tot, però sense perjudicar a les teves orelles ni patir dolor (al moment o a llarg termini).
 

I a més … són reutilitzables: Només necessita aclarir-los en aigua.

 

Atenuació mitjana de freqüència: 25dB.

 

Estan disponibles en diferents talles: S, M i L

També us recomanem…

Protectores auditivos Uni-fit Music

Protectors auditius Uni-fit Music

Els taps per les orelles Pluggerz Uni-Fit Music són uns taps especials que responen perfectament als desitjos de la gent quan surt a divertir-se. L'oïda està protegit, però l'experiència i la qualitat de la música no es veuen reduïdes. És perfecte per a acudir a concerts, balls, grans esdeveniments o simplement anar de copes a una discoteca.

Protectores auditivos Uni-fit Shoot

Protectors auditius Uni-fit Shoot

Els protectors auditius Uni-fit Shoot estan especialment recomanats per a caçadors, policies, i personal de seguretat, que dispara amb arma de foc freqüentment. El fort so d'un tret pot ocasionar danys irreparables en l'oïda de qualsevol persona. 'Protegiu-vos contra els forts sons de les seves armes de foc amb els protectors auditius Uni-fit Shoot