Protectors auditius Serenity Choice Caça i Tir

Serenity ChoiceTM Caça i Tir està desenvolupat per a ús militar, és la millor protecció contra el soroll d’alt impuls, sent ANSI IPIL certificat fins a 166 dB. Quan no hi ha pics de so presents, els taps proporcionen una baixa atenuació, permetent escoltar la veu i soroll de fons.

Ref: 4995

29,00  IVA incl.

En estoc

Els taps de Caça i Tir de Serenity Choice, estan especialment recomanats per a caçadors, policies, i personal de seguretat, que dispara amb arma de foc sovint. 

 

El fort so d’un tret pot ocasionar danys irreparables en l’oïda de qualsevol persona. Protegeixi’s contra els forts sons de les seves armes de foc amb els protectors auditius. 

 

Utilitzant tecnologia de filtre d’impulsos patentada, Serenity Choice ™ Caça i Tir protegeix les oïdes dels usuaris del nivell màxim de pressió sonora dels trets, foc d’artilleria i explosions, reduint-los a nivells segurs, menys propensos a causar llarga terme danyo auditiu.

En permetre que entre aire en l’oïda per a reduir la irritació del canal auditiu, l’usuari reté el so, direccionalitat i espacialitat crítiques en situacions de caça. Combinat amb la seva petita grandària i còmodes coixinets de grau mèdic, és ideal per a usar durant tot el dia.

Garanteixen un ajust perfecte: coixinets petits, mitjanes i grans en el paquet, extra grans
grandària disponible sota comanda.

• Higiènic: els filtres acústics estan equipats amb tecnologia de malla avançada. Ells asseguren que les seves oïdes romanen ben ventilats en tot moment.

• Hipoal·lergogen: les puntes de les oïdes estan fabricades amb TPE de grau mèdic.

• Relació qualitat-preu: les puntes per a les oïdes es poden utilitzar diverses vegades.

• Natural: es conserva l’audició natural, la qual cosa facilita la consciència situacional.

També us recomanem…

Protectores auditivos Endoaurales

Protectors auditius Endoaurals

Els protectors auditius Endoaurals permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a l'oïda, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.

Protectores auditivos Standard

Protectors auditius Standard

Els protectors auditius Standard permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a cau d'orella, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.