Tapones Micro-Tap per Buceig i protecció de les oïdes

Els taps Micro-Tap per a bussejadors ens permeten protegir l’oïda de l’aigua evitant els riscos que comporten els taps tradicionals. Podrem bussejar o realitzar qualsevol activitat aquàtica i compensar pressions sense que el timpà sofreixi cap mal.

Ref: 5127

40,00  IVA incl.

Els Taps Micro-Tap estan dissenyats específicament com a taps per a bussejadors i qualsevol pràctica d’esport aquàtic. Aquests taps per a busseig proporcionen seguretat i benestar dins i fora de l’aigua.

El seu ús es recomana per a banyistes i per a qualsevol esport que tingui contacte amb l’aigua, expressament per a aquells que tenen veritablement problemes d’infecció o altres anomalies en l’oïda relacionades amb l’aigua.

Els nous taps Micro Tap eliminen d’un cop de ploma la prohibició d’usar taps en una immersió. L’oïda podrà compensar la pressió mentre es descendeix en una immersió ja sigui en apnea o amb equip autònom.

Els taps de busseig Micro-Tap aquesta fet de silicona i porta tres anells per a assegurar la seva millor subjecció en el conducte auditiu, compost per una vàlvula de ventilació que anivella la pressió amb l’exterior. El disseny és troncónico (ovalat), així s’adapta millor al nostre canal auditiu extern. Dins de l’aigua, continuarà escoltant tots els sons sense tenir pressió ni molèsties en les oïdes.

Disponible en tres talles diferents:

Petita S: de 7 a 10mm

Mitjana M: de 10 a 13mm

Gran L: de 10 a 15mm