Beltone Direct MyPal Micro

Beltone Direct MyPal Micro

Amb Beltone Direct MyPal Micro podrà gaudir, fins i tot en entorns sorollosos, de les converses que li envolten, ja que podrà focalitzar fàcilment els sons que desitgi escoltar.

Beltone Direct MyPal Pro

Beltone Direct MyPal Pro

Utilitzi el Beltone Direct MyPal Pro com un micròfon de taula que capti tots els sons que tingui al voltant.El micròfon Beltone Direct MyPal Pro permet que la veu i l'àudio es transmetin directament als seus audiòfons.

Beltone Direct TV Link 2

Beltone Direct TV Link 2

Beltone Direct TV Link 2 és el primer dispositiu sense fil de la indústria que transmet el senyal de qualsevol aparell de televisió o música directament als audiòfons, mantenint un so d'alta qualitat en estèreo fins ara mai aconseguit.

Filtros Beltone Sentry II Wax Guard para audífonos

Filtres Beltone Sentry II Wax Guard per audiòfons

Els filtres Beltone Sentry II Wax Guard és un dels filtres anticerumen d'audiòfons més usats, utilitzat per Resound, Beltone i Interton. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtros Beltone Sentry Wax Guard para audífonos

Filtres Beltone Sentry Wax Guard per audiòfons

Els filtres Beltone Sentry Wax Guard és un dels filtres anticerumen d'audiòfons Intras més usats, utilitzat per Resound, Beltone i Interton. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.