Dry and Store Global II

Dry and Store Global II

Dry and Store Global II està dissenyat perquè vostè pugui realitzar un òptim manteniment dels seus audiòfons i implants coclears.   Dry and Store Global II elimina l'acumulació d'humitat, asseca la cera i elimina els bacteris amb el seu llum germinicida.

Dry-Brik pastillas de secado para audífonos

Dry-Brik

Dry-Brik, pastilles dessecants-desodoritzants   3 unitats de pastilles dessecants Dry Brik II per realitzar la deshumificación d'audiòfons i implants coclears. Apte per usar amb els dispositius d'assecat Zephyr, i Dry & Store Gobal II.

Pack 3 Dry-Brik pastillas de secado para audífonos

Pack 2 Dry-Brik pastilles d’assecat per audiòfons

Pack Dry-Brik, pastilles dessecants-desodoritzants   2 paquets de 3 unitats de pastilles dessecants Dry Brik II cada un.   Utilitzi les pastilles Dry-Brik per realitzar la deshumificación d'audiòfons i implants coclears. Apte per usar amb els dispositius d'assecat Zephyr, i Dry & Store Gobal II.

Pack 2 Dry-Brik pastillas de secado para audífonos

Pack 2 Dry-Brik pastilles d’assecat per audiòfons

Pack Dry-Brik, pastilles dessecants-desodoritzants 2 paquets de 3 unitats de pastilles dessecants Dry Brik II cada un. Utilitzi les pastilles Dry-Brik per realitzar la deshumificación d'audiòfons i implants coclears. Apte per usar amb els dispositius d'assecat Zephyr, i Dry & Store Gobal II.

Pack Dry-Brik pastillas de secado para audífonos

Pack Dry-Brik pastilles d’assecat per audiòfons

Pack Dry-Brik, pastilles dessecants-desodoritzants   3 paquets de 3 unitats de pastilles dessecants Dry Brik II cada un.   Utilitzi les pastilles Dry-Brik per realitzar la deshumificación d'audiòfons i implants coclears. Apte per usar amb els dispositius d'assecat Zephyr, i Dry & Store Gobal II. DATA DE CADUCITAT: JUNY 30, 2024

Zephyr Deshumidificador

Zephyr Deshumidificador

Zephyr deshumidificador és un sistema d’assecat que també elimina la brutícia. Farà que els seus audiòfons sonin millor i durin més. Recomanat per audiòfons i/o implants coclears.