Pack de Protectores auditivos Travel&Swim

Pluggerz Uni-Fit és una protecció auditiva universal amb un filtre acústic únic. Aquest atenua els sorolls fins a un nivell segur i més, estan adaptats a usos específics, com ara nedar, escoltar un concert o viatjar en moto.

Pluggerz Uni-Fit Road

Pluggerz Uni-Fit Road

Els protectors auditius Uni-Fit Road estan especialment indicats per a motoristes (usuaris de moto i pilots de carreres), pilots de Kart i conductors de descapotables. El so del motor i el soroll produït pel vent i el trànsit poden causar lesions auditives permanents. Els taps Pluggerz Uni-Fit Road estan especialment dissenyats per a protegir d'aquests factors.

Protectores auditivos Uni-fit Hobby

Protectors auditius Uni-fit Hobby

Els protectors per a les oïdes Pluggerz Uni-Fit Music permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Passejar pel carrer en grans ciutats, viatjar amb metro o anar a dinar a un restaurant sorollós ja no serà un problema amb aquests nous protectors.

Protectores auditivos Uni-fit Music

Protectors auditius Uni-fit Music

Els taps per les orelles Pluggerz Uni-Fit Music són uns taps especials que responen perfectament als desitjos de la gent quan surt a divertir-se. L'oïda està protegit, però l'experiència i la qualitat de la música no es veuen reduïdes. És perfecte per a acudir a concerts, balls, grans esdeveniments o simplement anar de copes a una discoteca.

Protectores auditivos Uni-fit Read

Protectors auditius Uni-fit Read

Els protectors per a les oïdes Pluggerz Uni-Fit Read permeten al seu usuari concentrar-se amb més facilitat per llegir i estudiar. Els protectors Pluggerz Uni-Fit Read atenuen els sorolls ambientals que poden distreure el lector amb enorme facilitat.

Protectores auditivos Uni-fit Shoot

Protectors auditius Uni-fit Shoot

Els protectors auditius Uni-fit Shoot estan especialment recomanats per a caçadors, policies, i personal de seguretat, que dispara amb arma de foc freqüentment. El fort so d'un tret pot ocasionar danys irreparables en l'oïda de qualsevol persona. 'Protegiu-vos contra els forts sons de les seves armes de foc amb els protectors auditius Uni-fit Shoot

Protectores auditivos Uni-fit Sleep

Protectors auditius Uni-fit Sleep

Els taps Pluggerz Uni-Fit Sleep són especials per poder dormir sense problemes. Descansar correctament és essencial per poder rendir durant el dia. Moltes persones tenen dificultats a causa dels roncs de la seva parella, sorolls dels veïns o del carrer, pel so del televisor a un volum excessiu, etc. Per aquesta raó hem dissenyat els taps Pluggerz Uni-Fit Sleep

Protectores auditivos Uni-fit Swim

Protectors auditius Uni-fit Swim

Els taps Pluggerz Uni-Fit Swim estan dissenyats especialment per poder nedar, banyar-se i dutxar-se sense problemes. Aquests taps únics per a les oïdes tanquen hermèticament el canal auditiu mentre es res, però permeten que passin els sons.

Protectores auditivos Uni-fit Travel

Protectors auditius Uni-fit Travel

Els taps Pluggerz Uni-Fit Travel compten amb un filtre exclusiu i permeten que es redueixi la pressió a les orelles. Els enlairaments i aterratges en avió seran molt més còmodes! A més, aquests taps filtren els sorolls molestos, de manera que els viatges en avió o a través de les muntanyes seran bastant més agradables.