Pack uTV3 + Ustream de Unitron para audífonos

Pack uTV3 + Ustream de Unitron per a audiòfons

Aquest Pack conté:uTV3 li permetrà poder gaudir al màxim de la televisió, uTV3 de Hansaton s'utilitza també com una unitat de càrrega i suport per als transmissors uDirect3 i uStream.uStream comptarà amb la màxima llibertat ja que podrà rebre entrades donis de qualsevol dispositiu que tinguin Bluetooth (telèfons intel·ligents, reproductors d'MP3) als seus audiòfons.

Tulipas Abiertas Unitron para audífonos

Tulipas Obertes Unitron per a audiòfons

Les tulipes de Unitron són suaus i van introduïdes als extrems dels tubs dels seus audiòfons. El recanvi de tulipas és aconsellable que es realitzi als 3 o 6 mesos de l'última vegada que es va fer el manteniment de les mateixes.

uDirect 3 de Unitron

uDirect 3 d’Unitron

uDirect3 permet connexions a telèfons mòbils, televisors, receptors FM i reproductors de MP3, amb o sense cables depenent de la preferència personal.

uTV3 de Unitron

Utv3 d’Unitron

uTV3 li permetrà poder gaudir al màxim de la televisió, uTV3 de Hansaton s'utilitza també com una unitat de càrrega i suport per als transmissors uDirect3 i uStream.uTV3 connecta els audiòfons de forma sense fil al seu televisor o altres dispositius d'àudio.