Novetats

Audio [Packs] és un centre completament independent, sense cap vincle empresarial amb cap fabricant d’audiòfons en concret. Això ens ofereix la màxima llibertat per a recomanar als nostres pacients el producte més adequat en funció de les seves necessitats de comunicació i el seu tipus i grau de pèrdua auditiva. Amb aquest propòsit, Audio [Packs] té a la seva disposició les principals marques mundials d’audiòfons:

1Unknown
2Unknown
3Unknown
4Unknown

Oticon

Oticon Real 2023

Oticon Real miniRITE R és el nou model recarregable amb un disseny discret, bobina d’inducció i control mitjançant doble botó polsador. Retorna els sons de la vida real utilitzant tecnologia que fomenta la forma en què funciona el cervell de manera natural. Disposa de tecnologia sense fil Bluetooth® per a permetre comunicació mans lliures i connectivitat amb els teus dispositius.

oticon real

Qualitat del so

Ofereix una millora en l’accés a la parla i una claredat excel·lent, podrà seguir les converses amb major conscienciació, concentració i control.

Romangui alerta amb menys esforç

Oticon Real està dissenyat per a gestionar els sons reals de la vida. Li proporcionarà accés a tots els sons, amb un detall i claredat excepcionals, i a més li protegirà dels sons inesperats, perquè pugui romandre còmode i centrat en una conversa.

Experiència musical excepcional

Gràcies al seu programa específic anomenat Oticon MyMusic, podrà gaudir d’una qualitat de so increïble tant si escolta música en viu com en streaming,

personas charlando en un bar
Ús diari

Bateries recarregables

Carregant els seus audiòfons tan sols 3 hores, podrà gaudir d’un dia complet d’escolta, incloent-hi transmissió. El temps de funcionament estimat per a la bateria recarregable depèn del patró d’ús, el conjunt de característiques actives, la pèrdua d’audició, l’ambient sonor, l’antiguitat de la bateria i l’ús d’accessoris sense fils.

Connectivitat impecable

Podrà gaudir d’una gran quantitat d’opcions de connectivitat, com transmetre música, parlar per telèfon i usar l’aplicació Oticon Companion per a tenir el control dels audiòfons. La tecnologia de Bluetooth fa que tot això sigui possible.

Resistent a l’aigua i a la pols

Els audiòfons Oticon compten amb certificació IP68. Això significa que son resistents a la humitat i la pols.


La família Oticon Real està disponible en 4 models (miniRITE R, miniRITE T, miniBTE R i miniBTE T), nou colors i tres nivells de rendiment, amb dos carregadors entre els quals triar. Tots els models compten amb connectivitat d’última generació, la qual cosa permet la transmissió directa, anomenades mans lliures i control remot.

tipos de audifonos

Té disponible més informació en el nostre blog: Audiòfon Oticon Real

Oticon Zircon 2022

Els audiòfons Oticon Zircon, amb tecnologia de la plataforma Polaris, també inclouen algunes de les funcions tècniques que es veuen en Oticon Zircon: la tecnologia BrainHearing i la parla de 360° són dos excel·lents exemples. Oferint un so clar i enfocat des de totes les direccions, fins i tot aquelles situacions auditives desafiadores es beneficien amb aquests nous dispositius.

familia aseguda a taula

Els audiòfons Oticon Zircon ofereixen quatre models d’audiòfons i dos nivells de tecnologia. Aquests inclouen miniRITE T, miniRITE R, miniBTE T, miniBTE R, així com els nivells de tecnologia 2 i 1.

Anteriorment, els audiòfons sovint trobaven que proporcionar música d’alta qualitat era un desafiament. No importava d’on provingués la música, en viu o en streaming, el problema continuava ocorrent. Altres audiòfons usen els mateixos mètodes de processament de senyals que usen per al so i els apliquen a la música.

Ara, amb la tecnologia de processament de senyals enfocada en la música de Zircon, ara pot capturar les complexitats de la música.

Com fan això els audiòfons Oticon Zircon?

Aquest audiòfon adopta una nova manera d’amplificar la música per a ressaltar aquests detalls i matisos importants. Hi ha més equilibr entre diverses freqüències, com a altes i baixes. Preservant els components suaus i forts dins de la música.

Llavors, independentment del nivell de pèrdua auditiva, ara pot gaudir d’una experiència musical premium.

parella ballant
diferents colors de audiofons

L’altra novetat que llança Oticon amb els audiòfons Zircon és el carregador intel·ligent portàtil, aquest sistema recarrega els audiòfons Zircon sense preses de corrent. De fet, pots obtenir almenys tres càrregues completes en una càrrega del sistema. És ideal per a aquells que viatgen molt, ja que ofereix comoditat i confiabilitat sobre la marxa.

Oticon Own 2022

Els audiòfons de Oticon Own són personalitzables per a cada usuari ja que no hi ha dues persones iguals ni amb les mateixes necessitats.

Ofereixen la màxima comoditat i confiança per a gaudir d’un estil de vida actiu. La nova família personalitzada està dissenyada per a ser discreta.

oticon own 2022

La gamma d’adaptació dels nous audiòfons Oticon Own IIC i Oticon Own CIC  es pot adaptar en casos de pèrdua lleus, moderades i severes, mentre que Oticon Own ITC i Oticon Own ITE HS i Oticon Own ITE FS es poden adaptar en casos de pèrdua lleus, moderades, severes i profundes.

Oticon Own redueix significativament l’esforç d’escolta dels usuaris. Usant la pupilometria per a mesurar l’esforç auditiu, amb MoreSound Intelligence activat, la grandària de la pupil·la dels usuaris de Oticon Own es va reduir en un 30%. També inclou Tinnitus SoundSupport de Oticon, que ajuda a proporcionar sons d’alleujament per als qui pateixen tinnitus.

Oticon Own és presenta en una gamma de colors i models que s’adaptin al teu to de pell i estil personal.

diferentes formas de orejas

Té disponible més informació en el nostre blog: Audiòfons Oticon Own

Oticon More 2020

More és un model discret, disponible en pila 312 i recarregable que et proporciona accés a tots els sons rellevants. Oticon More ajuda al cervell a interpretar els sons i és fàcil de manejar ja que compta amb un doble botó polsador per a controlar el volum i els programes. Compta amb tecnologia sense fil Bluetooth per a una connectivitat d’alta qualitat amb els teus dispositius favorits.

gent escoltant a un music al carrer

El model miniRITE T i miniBTE T de piles 312 d’un sol ús, compten amb una llum LED per a mostrar l’estat dels audiòfons i un botó polsador individual per a un maneig fàcil.

Avantatges a destacar:

Qualitat de so
Funcions intel·ligents

L’audiòfon és capaç d’organitzar els sons que t’envolten per a crear un contrast i un balanç clars entre els sons del mon real.

Aquest audiòfon està entrenat amb escenes sonores del món real i per tant pot balancejar l’escena sonora que t’envolta.

Millor intel·ligibilitat de la parla

Aprofita millor les teves converses amb amics i sers estimats. Els audiòfons Oticon More milloren la comprensió de la parla en entorns sorollosos i tranquils.

Experiència musical excepcional

Per a donar-li una qualitat de so increïble tant si escoltes música en viu com en streaming, hem creat un programa específic anomenat Oticon MyMusic.

dones passejant pel port

Podràs gaudir d’una gran quantitat d’opcions de connectivitat, com transmetre música, parlar per telèfon i usar l’aplicació *Oticon ON per a controlar els audiòfons. La tecnologia de Bluetooth fa que tot això sigui possible.

Oticon OPN S 2019

Oticon ha llançat els primers audiòfons que han demostrat ajudar el cervell a organitzar els sons.

Amb el llançament dels seus audiòfons Opn de segona generació (Opn S), Oticon indica que s’ha acostat encara més a aconseguir aquesta meta. La companyia comenta que la nova plataforma de processament de so Velox S, proporcionarà millores sobre els audiòfons originals de Opn:

 • 15% de millora en la comprensió de la parla versus Opn
 • 10% de reducció en l’esforç d’escolta en comparació amb Opn
 • Augment del 10% en el record de memòria en comparació amb Opn

Resultats: Oticon Opn S millora significativament l’atenció selectiva

La recerca va proporcionar proves concloents que OpenSound Navigator en Opn S millora significativament la capacitat d’organitzar els sons i l’atenció selectiva:

grafic coparatiu opensound navigator off i on

El que audiòfons OPN S de Oticon ens ofereix en entorns sorollosos:

 • Apliquen la direccionalitat per a centrar-se en la persona que està enfronti, però suprimeix tots els altres sons.
 • Ofereixen una amplificació inconsistent a causa de les reduccions de guany dissenyades per a evitar el feedback.
 • Utilitzen una reducció del soroll imprecisa, de reacció lenta, que compromet la qualitat de so i la comprensió de la parla.
 • Només ajuden l’usuari a comprendre a la persona que tenen enfronti.
 • Això fa que sigui impossible per al cervell organitzar tots els sons i canviar l’atenció quan es manté una conversa amb diverses persones.
reunion familiar sin ruido

Per a superar de manera efectiva aquests desafiaments, Oticon Opn S ha demostrat que ofereix:

Millor comprensió de la parla: equivalent a l’audició normal en entorns sorollosos.
Menor esforç d’escolta: el que fa que sigui més fàcil participar en la conversa.
Millora l’oportunitat de participar: les últimes recerques mostren que Opn S permet als usuaris participar en, fins i tot, esdeveniments socials animats.

Oticon Xceed 2019

Oticon Xceed és l’audiòfon més potent creat fins avui per a persones amb pèrdua auditiva de severa a profunda.

Presenta un disseny compacte amb un doble botó tàctil per a facilitar l’ús dels controls de volum i un botó addicional per a canviar els programes.

mujer con audifono en la mano

Està disponible en dos models BTE:

Xceed SP Super Power:

Dissenyat per a persones amb pèrdua auditiva de severa a profunda.

Compta amb una sortida de 143 dB SPL i 83 dB de guany total (full-on gain). Els botons permeten als usuaris controlar fàcilment el volum i els diferents programes. Disposa d’indicació d’estat de l’audiòfon mitjançant LED (opcional).

Quant a prestacions tecnològiques, inclou: Speech Guard LX, Speech Rescue LX, DSE (Dynamic Speech Enhancement), telebobina, TwinLink per a tecnologia sense fil de 2.4 GHz, funcionalitat Made for iPhone i compatibilitat FM.

El dispositiu ve disposat amb colze i funciona amb una pila 13.

Oticon Xceed BTE UP:

Dissenyat per a persones amb pèrdua auditiva profunda.

Amb una sortida líder en la indústria de 146 dB *SPL i 87 dB de guany total (full-on gain).
Els botons permeten als usuaris controlar fàcilment el volum i els programes.

Aquest model també compta amb LED d’estat (opcional).

Disposa també de Speech Guard LX, Speech Rescue LX, DSE (Dynamic Speech Enhancement), telebobina, TwinLink per a tecnologia sense fil de 2.4 GHz, compatibilitat FM i funcionalitat Made for iPhone.

El Xceed BTE UP ve disposat amb colze i funciona amb una pila 675.

Connectivitat:

Podrà gaudir d’una gran quantitat d’opcions de connectivitat, com transmetre música, parlar per telèfon i usar l’aplicació Oticon Companion per a tenir el control dels audiòfons. La tecnologia de Bluetooth fa que tot això sigui possible.

mujer con telefono en la mano

Signia

Signia Pure Charge&Go AX 2022

Pure Charge&Go AX ofereix una experiència auditiva sense precedents que va més enllà de les anteriors solucions de so natural. A això ho diem audició augmentada que s’esforça per oferir una claredat de parla excepcional amb un paisatge sonor envolupant increïble en qualsevol situació.

Disseny modern i màxima connectivitat

hombre mostrando un audifono

El model Pure Charge & Go AX també està disponible per a persones amb hipoacúsia unilateral i és compatible per al sistema Cros. Disposa també d’una bobina d’inducció(telecoil) opcional, que permet a l’usuari captar senyals de so en llocs públics com a estacions de tren, teatres i museus.

Pure AX ofereix fins a 36 hores d’autonomia amb una sola càrrega i està disponible en una àmplia gamma de colors: negre, grafit, xampany fosc, plata, blanc perla, or fi, marró fosc, marró sorra, oro rosa i beix.

Té disponible més informació en el nostre blog: Audiòfon Signia Augmented Xperience (AX)

Signia Active Pro 2021

Signia Active Pro combina un disseny icònic i fàcil d’usar, similar als auriculars de consum de primera qualitat, amb alta tecnologia audiològica. Això inclou la tecnologia Signia Xperience per a millorar la comprensió de la parla en condicions de soroll, la connectivitat Bluetooth, la possibilitat de recàrrega portàtil d’ions de liti i la comoditat de l’Assistent Signia.

Aquesta opció d’alta gamma ofereix un so idealment adaptat a les seves necessitats auditives personals. Ja sigui que estigui en un carrer ple de gent, treballant en una oficina de planta oberta o sopant en un restaurant concorregut, on sigui que hi hagi un alt nivell de soroll ambiental, mantenir una conversa requereix concentració i esforç. Signia Active Pro afronta aquests desafiaments de manera experta amb un so realista.

noia amb audiofons

Les característiques clau:

 • Ofereix àudio d’alta definició amb l’última plataforma Signia Xperience.
 • Streaming Bluetooth per a escoltar trucades telefòniques, música, TV, etc.
 • Recàrrega on-the-go: els sensors de so s’ajusten a les situacions acústiques).
 • Signia Assistant y sistema TeleCare.

Els audiòfons estan disponibles en dues versions: Signia Active Pro i la versió econòmica Signia Active.

audiofons signia
Audífono Signia Styletto

L’audiòfon Signia Styletto és un audiòfon recarregable amb la millor autonomia del mercat. El seu disseny allargat trenca amb els esquemes dels audiòfons RITE tradicionals i el seu elegant estoig carregador acosta la seva imatge a la dels més moderns auriculars sense fils del mercat.

signia styletto

Per a més informació recomanem consultar el post Signia Styletto

Phonak

Phonak Slim 2023

Phonak Slim, són els primers audiòfons amb un angle de 7° que segueix la forma del teu cap, brindant-te una experiència més personalitzada i còmoda juntament amb una excel·lent qualitat de so, funcions de seguiment de salut i estat físic.

Combina un disseny modern mai abans vist amb un rendiment auditiu innovador. L’exclusiva forma ergonòmica de Slim s’adapta de manera natural a l’orella, fins i tot si portes ulleres.

Els audiòfons Phonak Slim proporcionen:

 • So natural nítid i clar.
 • Gran comprensió de la parla.
 • Connectivitat universal.
 • Tecnologia recarregable.
 • Funcions de seguiment de dades de salut.
mujer con audifono conversando con otra mujer

Opcions de carregador:

El nou carregador de Phonak Slim té un disseny compacte amb una aparença elegant i és el complement perfecte ja que permet carregar-los en només tres hores per a gaudir d’un dia complet d’audició.

 • Permet carregar els Phonak Slim en només 3 hores.
 • Format còmode amb carcassa sòlida.
 • Fàcil de netejar i de transportar.
hombre con audifono sonriendo
Phonak Virto Paradise 2022

Virto Paradise és un audiòfon fet a mesura que s’adapta a les seves oïdes i ofereix una experiència auditiva inigualable per a millorar el seu estil de vida.

Els audiòfons Phonak Virto proporcionen:

 • So natural nítid i clar.
 • Gran comprensió de la parla.
 • Connectivitat universal.
 • Adaptació a mesura.
 • Disponible en carcassa de titani 15 vegades més resistent que l’acrílic.
mujer con audifono mirando movil con amiga y riendo

L’audiòfon *Phonak *Virto *Paradise està disponible en els següents models:

Virto P-10 NW 0:

 • • Dissenyat per a pèrdua de lleu a severa.
 • • Pila Zinc-aire 10.
 • • Realment invisibles.

Virto P-312 NW 0:

 • Dissenyat per a pèrdua de lleu a severa.
 • Pila Zinc-aire 312.

Virto P-312:

 • Dissenyat per a pèrdua de lleu a severa.
 • Pila Zinc-aire 312.
 • Tecnologia sense fil.
 • Connectivitat directa.
 • Trucades amb mans lliures.

Virto P-Titanium:

 • Dissenyat per a pèrdua de lleu a severa.
 • Pila Zinc-aire 10.
 • Realment invisible.
 • Carcassa de Titani.
mujer con audifono escuchando musica en el movil
Phonak Lumity 2022

L’audiòfon Lumity de Phonak, és la segona generació del primer audiòfon del món recarregable i resistent a l’aigua. Pot submergir-se fins a mig metre d’aigua dolça, salada o de piscina.

És la solució ideal per a les persones que desitgen comprendre bé la parla fins i tot en entorns físicament exigents com per exemple en un camp de futbol, o per als qui busquen un audiòfon que resisteixi una activitat física molt activa.

Audéo Lumity disposa de l’exclusiva Tecnologia Phonak SmartSpeech™ per a millorar la comprensió verbal. Podrà submergir-se de ple en les converses del seu entorn i gaudir d’una audició més senzilla en molts ambients.

dos peronas mayores en kayak

Característiques principals:

 • Sistema operatiu AutoSense 5.0
 • Zoom estèreo 2.0
 • Una línia totalment recarregable
 • Opció de telebobina
 • Opció resistent a l’aigua (Audeo Life)
 • Opció de seguiment de salut (Audeo Life)
 • Aplicació per a telèfons intel·ligents myPhonak
 • Receptor Phonak ActiveVent
 • Compatibilitat amb Roger

Els 3 models disponibles de Phonak Lumity són:

Audéo L-R: que és el seu model recarregable estàndard.
Audéo L-RT: és similar al model RIC estàndard, però amb l’addició d’una telebobina.
Audéo L-RL: també conegut com Audéo Life, aquest model és totalment resistent a l’aigua i ve amb capacitats de seguiment de la salut.

persona en una videollamada por el movil

Phonak Lumity proporciona una connectivitat amb telèfons intel·ligents iOS® i Android™, televisions, dispositius Roger i accessoris sense fils.

La connectivitat universal permet als audiòfons Phonak Lumity connectar-se sense problemes amb tots els seus dispositius preferits. Realitzi veritables trucades amb mans lliures i aparelli fins a vuit dispositius amb Bluetooth®, dels quals dos poden connectar-se alhora.

Té disponible més informació en el nostre blog: Audiòfon Phonak Lumity

Phonak Audéo Life 2022

El primer audiòfon del món recarregable i resistent a l’aigua.

Basat en la línia Phonak Audéo Paradise, Phonak Audéo Life presenta el mateix so natural nítid, però es pot submergir fins a 50cm en aigua dolça, salada i en aigua de piscina. Aquesta és una solució auditiva ideal per a persones més actives o en entorns més exigents. Podrà experimentar el poder de la tecnologia provada Paradise sense preocupar-se pels danys causats per l’aigua o la humitat.

dos homes jugant amb una nena

Les funcions clau dels audiòfons Phonak Audéo Life:

 • Resistent a l’aigua
 • Connectivitat universal: connecta’t a múltiples dispositius Bluetooth actius, inclòs el teu telèfon intel·ligent iOS o Android.
 • Teleassistència: amb Phonak Audéo Life en línia, reps accés a suport remot del teu audioprotètic.
 • Control de toc: amb un simple toc del teu audiòfon li permet respondre trucades, escoltar música o activar assistents de veu per a una veritable experiència de mans lliures.
 • Carregador portàtil.

Seguiment de dades relacionades amb la salut

Amb Audéo Life també tindrà accés a indicadors clau de rendiment de la salut, com el comptador de passos i els nivells d’activitat, que li permetran establir objectius de salut i aconseguir un major sentit de benestar.

aplicacio audiofons per fer esport
Phonak Audéo Fit 2022

Els audiòfons Audéo Fit promouen hàbits de vida saludables i creen una major sensació de benestar dels usuaris a través del seguiment de dades relacionades amb la salut. Tot això alhora que proporciona una qualitat sonora inigualable i una connectivitat universal de Paradise.

Característiques de Audéo Fit:

 • Realitza un seguiment de la freqüència cardíaca, els passos i els nivells d’activitat.
 • myPhonak app li proporciona un control de la seva salut a l’abast de la mà.
 • So natural i nítid.
 • Brillant comprensió de la parla.
 • Connectivitat sense fil a telèfons intel·ligents.
 • Tap Control per a obtenir accés de mans lliures en trucades, pausar la música i més.
perones majors fent esport amb audiofons

Amb l’aplicació myPhonak, Audéo Fit podrà realitzar un seguiment de la seva freqüència cardíaca al llarg del dia mitjançant un sensor de freqüència cardíaca incorporat. Una freqüència cardíaca en repòs més baixa està relacionada amb una millor salut a llarg termini.

Audéo Fit pot proporcionar informació valuosa perquè pugui prendre decisions d’estil de vida que tinguin un impacte positiu en la seva salut diària.

imatge aplicacio myphonak

El seguiment de l’activitat física pot motivar-li a comprometre’s més amb la seva salut.

Phonak Naída Marvel 2022

Un audiòfon superpotent i multifuncional per a persones amb pèrdua d’audició severa o profunda.

Característiques destacables:

 • So potent i variat: Podrà gaudir d’una millor comprensió de la paraula en soroll.
 • Connectivitat amb telèfons intel·ligents: El Phonak Naída Marvel és el primer audiòfon retroauricular superpotente del món amb crides de mans lliures i transmissió directa de contingut d’àudio des de dispositius iOS, Android o altres compatibles amb Bluetooth®.
 • Possibilitat d’usar els audiòfons com a auriculars estèreo sense fils.
 • Temps de transmissió extrallarga amb TV Connector gràcies a la tecnologia AirStream.
dues doones sonrient miran un mobil

Fiabilidad:

Naída és l’audiòfon potent més fiable amb qualificació IP68, a més és resistent a l’aigua i a la pols.

Phonak Audéo Paradise 2020

Amb una gran quantitat de hardware y software que funcionen perfectament en sincronització, Paradise brinda accés als sons més subtils dels entorns sonors.

Un sensor de moviment integrat en l’audiòfon detecta quan l’usuari s’està movent i mantenint una conversa i pot dirigir automàticament els micròfons per a obtenir una millor comprensió de parla.

grupo de adults prenent cafe

L’audiòfon Audéo Paradise brinda un so nítid i natural en qualsevol entorn per a una excel·lent qualitat de so. En situacions silencioses, les veus suaus a distància es milloren amb un potenciador de la parla.

Amb Motion Sensor Hearing, els audiòfons poden detectar quan l’usuari s’està movent mentre manté una conversa i ajustaran automàticament els micròfons direccionals per a enfocar-se en la direcció de la parla.

Els usuaris de Phonak Paradise també tindran més control sobre com escolten gràcies a una nova funció personalitzada de cancel·lació de soroll en l’aplicació myPhonak.

Resound

Resound Omnia 2023

El nou audiòfon de Resound Omnia, és un model retroauricular que ofereix una amplificació de so personalitzada i avançada.

Utilitza la tecnologia de processament de so i la connectivitat sense fil per a millorar la qualitat de so.

El seu disseny ergonòmic i discret fa que sigui més còmode i fàcil d’usar durant tot el dia i que l’usuari s’oblidi que el porta posat.

familia celebrando

Característiques principals:

 • Tipus d’audiòfon: retroauricular (BTE / RIE).
 • Micròfons direccionals: per a enfocar la captació de so en la direcció desitjada.
 • Amplificació de so: personalitzada i ajustable segons les necessitats auditives de cada usuari.
 • Reducció de soroll: utilitza múltiples algorismes per a reduir el soroll de fons i millorar la claredat del so.
 • Connectivitat sense fil: compatible amb dispositius Bluetooth per a la transmissió d’àudio directament als audiòfons.
 • Bateria: funciona amb piles de zinc-aïri per a la grandària petita (312), per a la grandària mitjana (13), i està també disponible amb bateries recarregable d’ió-liti.
 • Control remot: compatible amb una varietat d’opcions de control remot per a ajustar els audiòfons i personalitzar la configuració.
 • Resistència a l’aigua i a la pols: els audiòfons ReSound Omnia tenen un índex de protecció IP68, la qual cosa els fa resistents a l’aigua i a la pols.
mano mostrando un audifono

Té disponible més informació en el nostre blog: Audiòfon Resound Omnia

Resound One 2022

L’audiòfon Resound One utilitza l’última tecnologia d’intel·ligència artificial per a proporcionar una experiència auditiva més natural i personalitzada. Aquest model utilitza una tecnologia de micròfon d’alt rang dinàmic (HDR) que permet capturar els sons de manera més clara i precisa, la qual cosa fa que sigui més fàcil per a les persones escoltar i entendre les paraules en ambients sorollosos.

ReSound One també utilitza una aplicació anomenada ReSound Assist que permet als usuaris ajustar la configuració dels seus audiòfons des del seu telèfon intel·ligent i rebre suport del seu audiòleg de manera remota.

dos mujeres brindando

A més, ReSound One utilitza una tecnologia anomenada M&RIE (Ear-level Microphone & Receiver-In-Ear), que utilitza un micròfon col·locat dins del canal auditiu per a capturar el so de la forma en què l’oïda humana el fa naturalment. Això permet que els usuaris experimentin un so més clar i natural.

Els audiòfons compten amb 3 grandàries diferents: el més petit (pila 312) el mitjà (amb pila 13) i el model major, compta amb bateria d’ió-Liti recarregable.

modelo de audifono

Té disponible més informació en el nostre blog: Audiòfon Resound One

Resound Enzo Q 2020

L’audiòfon de Resound Enzo Q és un audiòfon Premium-Plus per a pèrdues auditives de severes a profundes.

Una solució auditiva completa que proporciona un so d’alta qualitat des de qualsevol direcció, tot el guany necessari sense feedback, i una connectivitat perfecta amb pràcticament qualsevol font d’àudio.

Enzo Q, disposa de tres gammes, 9, 7 i 5. El model BTE88 (High Power), amb pila 13, per a pèrdues molt severes; i el model BTE98 (Super Power), pila 675, per a pèrdues profundes.

Millora del 60% en el reconeixement de la parla en direcció frontal en entorns sorollosos.

dos persones en un bar

ReSound ENZO Q aconsegueix l’equilibri de so. Detecta cada entorn i ajusta automàticament la configuració de volum i soroll als nivells correctes. El so de fons sona com a aigua corrent o el soroll del trànsit es torna còmode, però encara audible.

Compta amb telebobina integrada, que permet als seus clients connectar-se a sistemes de bucle, perquè puguin gaudir de sons amplificats directament en els seus audiòfons en espais públics, com a sales de conferències o llocs en viu.

noi en un concert amb audiofons

Resound i coclear comparteixen la tecnologia sense fil de connectivitat

Les persones amb un implant coclear en una oïda poden experimentar grans beneficis amb un audiòfon col·locat en l’oïda oposada.

L’implant Cochlear i els audiòfons ReSound ENZO Q, o un altre audiòfon ReSound, creen una solució bimodal complementària que pot millorar el reconeixement de la parla en la localització de fonts de soroll i so.

Resound Linx Quattro 2018

L’audiòfon Linx Quattro ofereix una experiència de so brillant fins i tot en el mínim detall.

El disseny de Linx Quattro és extremadament discret i reduït, aquest pràctic format és gairebé invisible.

Característiques destacables:

Capta la parla amb major claredat i escolta els sons 360º. Des del bulliciós carrer fins al teatre tranquil, podràs concentrar-te en la conversa i continuar escoltant els sons al teu voltant.

Capta tots els detalls més subtils. Els sons greus i aguts són més naturals. Els entorns silenciosos són realment silenciosos i els sons més forts són còmodes, nítids i sense distorsions.

dues persones en un sopar amb audiofons

Compta amb nou chipset i un sistema de processament de so completament nou, la qual cosa permet a l’audiòfon ser més ràpid i poder augmentar l’amplada de banda de treball.

ReSound LiNX Quattro és l’audiòfon d’ions de liti integrat més petit i durador del mercat. Ve amb un carregador portàtil compacte que admet tres càrregues addicionals i ofereix càrrega ràpida.

carregador Linx Quattro