Teléfono fijo Geemarc 40

telèfon fixe AmpliPOWER 40 Geemarc

El Geemarc 40 és un telèfon fixe amplificat. Aquest telèfon és ideal per persones amb dificultats visuals i/o d’audició. Conté uns botons de mida grans perquè el marcatge ràpid sigui més fàcil i visual. El so d’aquest telèfon és amplificat.

Teléfono fijo AmpliPOWER 50 Geemarc

telèfon fixe AmpliPOWER 50 Geemarc

El Geemarc 50 és un telèfon fixe amplificat. Aquest telèfon és ideal per persones amb dificultats visuals i/o d’audició. Conté uns botons de mida grans perquè el marcatge ràpid sigui més fàcil i visual. El so d’aquest telèfon és amplificat.

Teléfono fijo Serenities V2 con brazalete de emergencia

Telèfon fixe Serenities V2 amb braçalet d’emergència

El telèfon fix Serenities V2 de Geemarc és un telèfon amplificat de gamma alta. Aquest telèfon amb cable amplificat, extra fort i amb botons grans també compta amb una unitat d'alarma d'emergència per a una major sensació de seguretat en la llar, la qual cosa el fa ideal tant per a persones amb discapacitat auditiva com per a persones majors.

Teléfono fijo Swissvoice XTRA1110

telèfon fixe Swissvoice XTRA1110

El Swissvoice XTRA1110 és un telèfon fixe amplificat. Aquest telèfon és ideal per persones amb dificultats visuals i/o d’audició. Conté uns botons de mida grans en els quals s’hi poden afegir fotografies perquè el marcatge ràpid sigui més fàcil i visual. El so d’aquest telèfon és amplificat.

Teléfono inalámbrico Amplidect 295 DUO

Telèfon sense fil Amplidect 295 DUO

El telèfon Amplidect 295 es caracteritza pel seu ampli teclat alfanumèric, lluminós i la seva gran pantalla. Compatible amb audiòfons, s'adapta perfectament a les persones amb deficiències visuals i auditives.