Auricular 100 MiniFit de Oticon lado derecho para audífonos

Auricular 100 MiniFit d’Oticon costat dret per audiòfons

L'Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 100 MiniFit de Oticon lado izquierdo para audífonos

Auricular 100 MiniFit d’Oticon costat esquerre per audiòfons

L'Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda esquerre.

Auricular 100 MiniFit de Bernafon lado derecho para audífonos

Auricular 100 MiniFit de Bernafon costat dret per audiòfons

L'Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 100 MiniFit de Bernafon lado izquierdo para audífonos

Auricular 100 MiniFit de Bernafon costat esquerre per audiòfons

L'Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda esquerre.

Auricular 60 MiniFit de Oticon lado derecho para audífonos

Auricular 60 MiniFit d’Oticon costat dret per a audiòfons

L'Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició lleu /moderada.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 60 MiniFit de Oticon lado izquierdo para audífonos

Auricular 60 MiniFit d’Oticon costat esquerre per a audiòfons

L'Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició lleu /moderada.   Apte només per a oïda esquerre.

Auricular 60 MiniFit de Bernafon lado derecho para audífonos

Auricular 60 MiniFit de Bernafon costat dret per a audiòfons

L'Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició lleu /moderada.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 60 MiniFit de Bernafon lado izquierdo para audífonos

Auricular 60 MiniFit de Bernafon costat esquerre per a audiòfons

L'Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE L'auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició lleu /moderada.   Apte només per a oïda esquerre.

Auricular 85 MiniFit de Oticon lado izquierdo para audífonos

Auricular 85 MiniFit d’Oticon costat esquerre per audiòfons

L'Auricular MinFit 85 és apt e per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 85 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa. Apte només per a oïda esquerre.

Auricular 85 MiniFit de Oticon lado derecho para audífonos

Auricular 85 MiniFit d’Oticon costat dret per audiòfons

L'Auricular MinFit 85 és apte per als audiòfons Oticon OPN, NERA, ALTA i RIA. L'auricular 85 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 85 MiniFit de Bernafon lado derecho para audífonos

Auricular 85 MiniFit de Bernafon costat dret per audiòfons

L'Auricular MinFit 85 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 85 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda dreta.

Auricular 85 MiniFit de Bernafon lado izquierdo para audífonos

Auricular 85 MiniFit de Bernafon costat esquerre per audiòfons

L'Auricular MinFit 85 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 85 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició moderada/severa.   Apte només per a oïda esquerre.

Auricular ACtiveVent de Phonak lado derecho para audífonos

Auricular ActiveVent de Phonak costat dret per audiòfons

El nou auricular de Phonak ActiveVent, és el primer auricular d'audiòfon intel·ligent del món i té lacapacitat de trobar l'equilibri de manera intel·ligent entre la claredat verbal en ambients sorollosos iel confort auditiu. Apte només per a oïda dreta.

Auricular ACtiveVent de Phonak lado izquierdo para audífonos

Auricular ActiveVent de Phonak costat esquerre per audiòfons

El nou auricular de Phonak ActiveVent, és el primer auricular d'audiòfon intel·ligent del món i té lacapacitat de trobar l'equilibri de manera intel·ligent entre la claredat verbal en ambients sorollosos iel confort auditiu. Apte només per a oïda esquere.