Pack Prueba pilas azules (675) para audífonos

Pack Prova piles blaves (675) per audiòfons

Mida: 675. Color: Blau Marca: Rayovac Extra, Rayovac i Powerone Piles sense Mercuri Conté 36 piles    El Pack prova està indicat per a usuaris d'audiòfons que volen comparar la durada de les tres marques de piles més usades en el mercat. El Comprovador de piles s'inclou en aquest Pack per obtenir un mesurament més precisa.

Pack Prueba pilas amarillas (10) para audífonos

Pack Prova piles grogues (10) per audiòfons

Tamaño: 10. Color: Amarillo Marca: Rayovac Extra, Rayovac i Powerone Conté 36 piles  El Pack prova està indicat per a usuaris d'audiòfons que volen comparar la durada de les tres marques de piles més usades en el mercat. El Comprovador de piles s'inclou en aquest Pack per obtenir un mesurament més precís.

Pack Prueba pilas marrones (312) para audífonos

Pack Prova piles marrons (312) per audiòfons

Tamaño: 312. Color: Marrón Marca: Rayovac Extra, Rayovac i Powerone Conté 36 piles El Pack prova està indicat per a usuaris d'audiòfons que volen comparar la durada de les tres marques de piles més usades en el mercat. El Comprovador de piles s'inclou en aquest Pack per obtenir un mesurament més precís.

Pack Prueba pilas para Implantes Cocleares

Pack Prova piles per Implants Coclears

Mida: 675. Color: Blau Marca: Rayovac Extra i Powerone Piles sense Mercuri Conté 36 piles    El Pack prova està indicat per a usuaris de implants coclears que volen comparar la durada de les dues marques de piles més usades en el mercat. El Comprovador de piles s'inclou en aquest Pack per obtenir un mesurament més precisa.

Pack Prueba pilas naranjas (13) para audífonos

Pack Prova piles taronges (13) per audiòfons

Tamaño: 13. Color: Naranja Marca: Rayovac Extra, Rayovac i Powerone Conté 36 piles  El Pack prova està indicat per a usuaris d'audiòfons que volen comparar la durada de les tres marques de piles més usades en el mercat. El Comprovador de piles s'inclou en aquest Pack per obtenir un mesurament més precís.