Filtros HF4 para audífonos

Filtes HF4 per audiòfons

Els filtres anticerumen HF4 són una versió més petita als filtres HF3. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtro Anticerumen Widex

Filtre Anticerumen Widex XL

El filtro anticerumen Widex ajuda a protegir l'audíòfon contra el cerumen. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtros Waxguard audífonos

Filtres audiòfons MicGuard

Els filtres Micguard estan indicats per a audiòfons intrauriculares (la carcassa dins de l'oïda) de la majoria de les marques del mercat. Cada caixa conté 8 filtres. La substitució periòdica dels filtres Micguard comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtros Beltone Sentry II Wax Guard para audífonos

Filtres Beltone Sentry II Wax Guard per audiòfons

Els filtres Beltone Sentry II Wax Guard és un dels filtres anticerumen d'audiòfons més usats, utilitzat per Resound, Beltone i Interton. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtros Beltone Sentry Wax Guard para audífonos

Filtres Beltone Sentry Wax Guard per audiòfons

Els filtres Beltone Sentry Wax Guard és un dels filtres anticerumen d'audiòfons Intras més usats, utilitzat per Resound, Beltone i Interton. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.

Filtros HF3 para audífonos

Filtres HF3 per a audiòfons

HF3 és un dels filtres anticerumen d'audiòfons més usats, utilitzat per Phonak, Oticon, UNITRON i Widex. La substitució periòdica dels filtres comportarà un rendiment constant dels seus audiòfons, sense oscil·lacions ni canvis en el seu funcionament.