Dispensador de tapones murmullo estandard

Dispensador de 500 Protectors auditius Standard

Els protectors auditius Standard permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a cau d'orella, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.

Pluggerz Uni-Fit Road

Pluggerz Uni-Fit Road

Els protectors auditius Uni-Fit Road estan especialment indicats per a motoristes (usuaris de moto i pilots de carreres), pilots de Kart i conductors de descapotables. El so del motor i el soroll produït pel vent i el trànsit poden causar lesions auditives permanents. Els taps Pluggerz Uni-Fit Road estan especialment dissenyats per a protegir d'aquests factors.

Protector auditivo H9

Protector auditiu H9

El Protector auditiu H9 de 3M Peltor s'ha desenvolupat per a entorns en els quals existeixen nivells molt elevats de soroll, ja que atenua fins i tot les freqüències més baixes fins a un nivell màxim. DEMANAR DISPONIBILITAT

Protectores auditivos Endoaurales

Protectors auditius Endoaurals

Els protectors auditius Endoaurals permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a l'oïda, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.

Protectores auditivos Happy Ears

Protectors auditius Happy Ears

Els taps Happy Ears són perfectes per estudiar, assajar amb el teu grup de música, treballar a l'oficina, viatjar en tren o avió, dormir o passejar per la teva ciutat sense sorolls molestos.

Protectores auditivos Serenity Choice Caza y Tiro

Protectors auditius Serenity Choice Caça i Tir

Serenity ChoiceTM Caça i Tir està desenvolupat per a ús militar, és la millor protecció contra el soroll d'alt impuls, sent ANSI IPIL certificat fins a 166 dB. Quan no hi ha pics de so presents, els taps proporcionen una baixa atenuació, permetent escoltar la veu i soroll de fons.

Protectores auditivos Serenity Choice Comfort

Protectors auditius Serenity Choice Comfort

La protecció auditiva d'ajust universal Serenity Choice ™ Comfort està desenvolupada per a reduir els sons a un nivell acceptable. Les converses s'esvaeixen en un segon pla i el timbre del telèfon i el soroll d'avions, trens, etc. Es tornen menys intrusius.No obstant això, pot escoltar les converses si així ho desitja, per la qual cosa mai se sentirà aïllat ooclòs.

Protectores auditivos Serenity Choice Laboral

Protectors auditius Serenity Choice Treball

Serenity Choice ™ Laboral és una protecció auditiva d'ajust universal reutilitzable dissenyada per a entorns de treball sorollosos com a màquines, comerços, agricultura, construcció de carreteres i construcció o qualsevol situació en la qual la salut i la seguretat requereix l'ús de protecció auditiva, és a dir, on els nivells de soroll estan per sobre del límit segur de 85 dB.

Protectores auditivos Standard

Protectors auditius Standard

Els protectors auditius Standard permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Fabricats amb un material hipoal·lèrgic totalment adaptable a cau d'orella, són aptes per a un gran nombre d'usuaris que volen protegir-se dels sorolls indesitjables del trànsit, del metro o autobusos, de concerts i de centres comercials amb grans aglomeracions de gent.

Protectores auditivos Uni-fit Hobby

Protectors auditius Uni-fit Hobby

Els protectors per a les oïdes Pluggerz Uni-Fit Music permeten al seu usuari protegir-se dels sorolls molestos del dia a dia. Passejar pel carrer en grans ciutats, viatjar amb metro o anar a dinar a un restaurant sorollós ja no serà un problema amb aquests nous protectors.

Protectores auditivos Uni-fit Music

Protectors auditius Uni-fit Music

Els taps per les orelles Pluggerz Uni-Fit Music són uns taps especials que responen perfectament als desitjos de la gent quan surt a divertir-se. L'oïda està protegit, però l'experiència i la qualitat de la música no es veuen reduïdes. És perfecte per a acudir a concerts, balls, grans esdeveniments o simplement anar de copes a una discoteca.