Antena UHP 2

Antena UHP 2.0 Naída CI-AB

L’antena receptora UHP 2.0 és la solució per a la gran majoria de processadors Advanced Bionics. Porta un micròfon incorporat que millora considerablement el funcionament del teu processador ajudant-te a gaudir d’una millor audició. Ofereix diferents opcions de longitud de cable i de colors de coberta.   Manual Antena UHP 2.0 Naída CI-AB

Beltone Direct MyPal Micro

Beltone Direct MyPal Micro

Amb Beltone Direct MyPal Micro podrà gaudir, fins i tot en entorns sorollosos, de les converses que li envolten, ja que podrà focalitzar fàcilment els sons que desitgi escoltar.

Beltone Direct MyPal Pro

Beltone Direct MyPal Pro

Utilitzi el Beltone Direct MyPal Pro com un micròfon de taula que capti tots els sons que tingui al voltant.El micròfon Beltone Direct MyPal Pro permet que la veu i l'àudio es transmetin directament als seus audiòfons.

Beltone Direct TV Link 2

Beltone Direct TV Link 2

Beltone Direct TV Link 2 és el primer dispositiu sense fil de la indústria que transmet el senyal de qualsevol aparell de televisió o música directament als audiòfons, mantenint un so d'alta qualitat en estèreo fins ara mai aconseguit.

Naida CI Connect AB

Naida CI Connect AB

La forma en què interactuem, ens comuniquem i connectem ha canviat significativament a causa dels avanços en tecnologiaPer això Phonak i AB han desenvolupat Naída CI Connect, una elegant solució integrada per a Naída CI Q90.

Oticon Connect TV 3.0

Oticon Connect TV 3.0

Amb Connect TV 3.0 de Oticon podrà gaudir del so estèreo, enviat directament als seus audiòfons, de la televisió, ràdio o un altre dispositiu de so.   Juntament amb el Streamer Pro, l'adaptador ConnectLine Tv proporciona una experiència d'escolta sense precedents. Oblidi's dels subtítols mentre veu la televisió gràcies al Connect TV 3.0. PREGUNTAR DISPONIBILITAT

Oticon Remote Control 3.0

Oticon Remote Control 3.0

El Remote Control 3.0 li permetrà tenir el control i ajust del volum dels seus audiòfons Oticon. El Remote Control 3.0 ha estat desenvolupat específicament per als audiòfons Oticon.

Oticon Streamer PRO

Oticon Streamer PRO

El Streamer Pro de Oticon capta els senyals d'àudio i les envia directament als seus audiòfons, convertint-los en uns petits auriculars sense fils. Streamer Pro s'ha desenvolupat pensant en els usuaris d'audiòfons perquè el seu ús diari resulti senzill i intuïtiu.

Phonak Compilot II con cargador

Phonak Compilot II con cargador

El ComPilot II proporciona funcions de comandament a distància que li permeten ajustar el seu audiòfon per augmentar el confort auditiu. També connecta els seus audiòfons  sense fils amb altres dispositius de comunicació i àudio. Apte per a audiòfons Phonak de la plataforma V (Venture) i B (Belong).