Audinell Spray 50ml

Audinell Spray 50ml

L'esprai Audinell elimina l'excés de cerumen del canal auditiu, ajuda a mantenir la salut de les orelles i restaura la pèrdua d'audició causada per l'acumulació excessiva de cera.

Audispray Adult

Audispray Adult

AUDISPRAY Adult és el producte de referència per a la higiene regular de l'oïda.    AUDISPRAY Adult és un producte 100% natural, a força d'aigua de mar filtrada i microbiològicament controlada, d'eficàcia provada, per a una higiene amb total seguretat.   AUDISPRAY Adult utilitzat regularment, evita l'ús dels bastonets de cotó i prevé la formació dels taps de cerumen.

Crema para oídos Otoferm

Crema per oïdes Otoferm

Otoferm crema Facilita la inserció de motlles i tulipas i assegura el seu bon segellat.Otoferm crema és un producte fabricat a Alemanya, està especialment desenvolupat per a motlles acrílics d'audiòfons i tot tipus d'audiòfons intrauriculares.

Otocerum

Otocerum

OTOCERUM GOTAS OTICAS SOLUCION 10 ML són unes gotes per estovar els taps de cera de les orelles. Estoven el cerumen facilitant així la posterior extracció. Es posen 3 gotes a l'orella a tractar, tres vegades al dia, tres dies abans de l'extracció.

Otoscopio Riester

Otoscopi Riester

L'otoscopi és un instrument mèdic amb un feix de llum, que serveix per visualitzar i examinar el conducte auditiu extern i el timpà.