Vibrador per coixí Geemarc

El vibrador coixí de Geemarc està capacitat per alertar-li de tots els sorolls. Generen grans vibracions que poden despertar fins i tot a les persones amb una son profunda.

Ref: 4327

40,00  IVA incl.

En estoc

L’única que es requereix és la col·locació del vibrador sota el matalàs o d’un coixí i connectar-ho a qualsevol dels receptors o rellotges amb alarma de Geemarc. El vibrador és compatible amb Wake’n’ Shake, CL210, AmpliPOWER40, AmpliPOWER50 i AMPLICALL10.

Característiques

Fortes vibracions
Protecció anti-lliscant, roman en la seva mateixa posició durant la vibració.
Funciona a baixa tensió, proporciona una alta seguretat.

 

 

 

També us recomanem…

Transmisor vigila-bebés BE1491

Transmissor vigila-bebès BE1491

El transmissor vigila-bebè BE 1491 per a persones amb discapacitat auditiva, detectarà el plor del bebè i enviarà el senyal a qualsevol dels receptors Bellman & Symfon.Gràcies al transmissor vigila-bebè BE1491 podrà dormir sense els seus audiòfons o implants coclears amb tota tranquil·litat.

Receptor Flash BE1442

Receptor Flash BE1440

El Receptor Flaix BE1440 Visit de Bellman & Symfon per a persones amb dificultats auditives, s'encarregarà d'avisar-li amb llums brillants quan rebi el senyal del seu transmissor Visit. És portàtil i compta amb llums de colors per facilitar la identificació d'on procedeix el senyal (porta, bebè, telèfon o incedi).