Resound Unite MultiMic

Utilitzi el Resound MultiMic com un micròfon de taula que capti tots els sons que tingui al voltant.El micròfon Resound MultiMic permet que la veu i l’àudio es transmetin directament als seus audiòfons.

Ref: 2863

200,00  IVA incl.

En estoc

Apte per als audiòfons Resound LinxQuattro, Linx3D, Linx2, Enzo 3D, Enzo 2 y Enya.

Gràcies al su disseny lleuger i al seu tamany reduït li resultarà molt còmode de portar. El sistema recull els sons que desitja escoltar i redueix el volum de soroll de fons perquè siguin molt més clars.

 

És perfecte per al seu ús en ambients acadèmics, en el treball, en el cotxe, quan mengi fora o qualsevol situació on el soroll de fons pugui ser un problema.

 

Amb Resound MultiMic podrà millorar la seva comprensió auditiva en esdeveniments grupals com els menjars familiars, reunions amb els amics, etc., ja que podrà posar-ho en la taula i actuarà com un micròfon que recollirà la parla de més d’una persona, enviant el so captat directament als seus audiòfons.

 

Gràcies a Resound MultiMic ja no haurà de llegir els llavis o mirar les expressions facials, serà capaç de fer altres coses mentre li parlen.

 

Connecti’s amb els sistemes de bucle i FM, utilitzi l’entrada mini-jack per transmetre l’àudio del seu reproductor de música directament als seus audiòfons. 

Característiques

 

3 anys de garantia.

 

Si utilitza un receptor Europin FM podrà captar senyals FM.

 

Ve amb un carregador i les bateries duren entre 7 i 11 hores depenent de para què ho utilitzi.

 

De maneig intuïtiu.

 

Una vegada aparellat no necessitarà tornar a fer-ho de nou.

 

Funciona amb la majoria d’audiòfons Resound, però asseguri’s de la compatibilitat abans de comprar.

 

En cas de dubte pot consultar-nos cridant al 93 453 56 52 o enviant un correu electrònic a audiopacks@audiopacks.es