Deshumidificador C-DRY per audiòfons

C-DRY és un dispositiu electrònic per al manteniment i l’emmagatzematge adequat per a audiòfons BTE, ITE/ITC/CIC MCIC.Apte per a motlles auditius.

Ref: 2101

42,00  IVA incl.

En estoc

Aquest manteniment està garantit per la combinació d’un sistema d’assecat de ventiladors d’aire forçat i desinfecció amb raigs UV-C.

L’exposició de superfícies a la llum UV-C permet destruir el 99% de fongs i bacteris, i pot reduir les infeccions del canal auditiu. El llum s’encendrà durant els primers cinc minuts del cicle d’assecat, després s’apagarà automàticament.

Nota: El llum UV-C és un desinfectant de superfície i té poques qualitats penetrants, la qual cosa significa que no pot danyar el motlle o els plàstics dels audiòfons.

El C-DRY està equipat amb un sistema d’assecat format per un ventilador d’aire forçat, que permet reduir la potència i el temps necessari per al cicle d’assecat.

La temperatura de la càmera d’assecat està controlada mitjançant un sistema electrònic per a mantenir una temperatura constant de 45 ° C, sigui qual sigui la temperatura ambient que envolta el dispositiu, per a així poder evitar qualsevol mal.

La llum vermella indica que el deshumidificador està en funcionament, s’apagarà automàticament quan el procés hagi finalitzat.

També us recomanem…