Mini Super Dri-Aid HAL-HEN

Mini Super Dri-Aid de Hal-Hen li garanteix una eficiència contínua i una vida més llarga dels seus audiòfons. Mini Súper Dri-Aid protegeix tot tipus d’audiòfons de la humitat.

Ref: 2092

26,00  IVA incl.

En estoc

Descarregar: Mini Super Dri-Aid- Audiopacks

Mini Super Dri-Aid- Audiopacks

La humitat és l’enemic de tots els audiòfons. Els diferents tipus d’humitat (de l’aire, del cos, etc.) escurcen la durada de la bateria i causen corrosió. En llocs on la humitat és excessiva, el micròfon i el receptor poden, fins i tot, deixar de funcionar.


Manera d’Ús:


Abans de retirar-se a la nit, col·loqui l’audiòfon dins del flascó, damunt del coixinet d’escuma i tancament la tapa fermament. Al moment, les boletes antihumedad que conté Mini Súper Dri-Aid de Hal-Hen, començaran a extreure la humitat del seu audiòfon, deixi-ho fins al matí següent.

Característiques:


1. Mini Super Dri-Aid de Hal-Hen és el dessecant més efectiu del mercat. Gràcies a la utilització especial de tamís molecular que són físicament i químicament diferents al gel de silici, pot durar mesos abans de requerir la seva substitució fins i tot usant-ho en llocs amb una alta humitat.

2. Per saber quan cal renovar-ho, Mini Super Dri-Aid de Hal-Hen conté unes boletes blaves especials que es tornen opaques. Es pot renovar moltes vegades el que li proporcionarà anys de servei.

3. Mini Super Dri-Aid de Hal-Hen és molt útil per al manteniment dels motlles i filtres, així com per eliminar la humitat del canal i dels audiòfons intrauriculars.

4. Mini Super Dri-Aid de Hal-Hen és ideal per viatjar gràcies a la seva reduïda mida. També és ideal per al seu ús a casa o oficina.

5. Mini Super Dri-Aid de Hal-Hen ve en envasos de 8 unitats.

També us recomanem…

Filtros Micro Waxbuster audífonos

Filtros Micro Waxbuster audiòfons

Els Filtres Micro Waxbuster és un sistema de protecció contra la cera que mantindrà el seu dispositiu net de la manera més senzilla. Amb una mesura que és fàcil de manipular, aquest producte és perfecte per al manteniment dels seus audiòfons.

Dry-Brik pastillas de secado para audífonos

Dry-Brik

Dry-Brik, pastilles dessecants-desodoritzants   3 unitats de pastilles dessecants Dry Brik II per realitzar la deshumificación d'audiòfons i implants coclears. Apte per usar amb els dispositius d'assecat Zephyr, i Dry & Store Gobal II.