Auricular 100 MiniFit de Bernafon costat dret per audiòfons

L’Auricular MinFit 100 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L’auricular 100 és el més potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició moderada/severa.
 
Apte només per a oïda dreta.

Ref: 2747

79,00  IVA incl.

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

 

Els auriculars MiniFit de Bernafon són compatibles amb els audiòfons RITE::


  • Juna9
  • Juna7
  • Saphira5
  • Saphira 3
  • Nevara I

 

MiniFit és un nou i més petit sistema receptor amb 3 nivells de potència (60-85-100) i més rendiment. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. MiniFit genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió.

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromolde encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma de l’auricular o de la tulipa vostè mateix. 

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es.

També us recomanem…