Auricular 60 MiniFit de Bernafon costat esquerre per a audiòfons

L’Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE L’auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d’audició lleu /moderada.
 
Apte només per a oïda esquerre.

Ref: 2737

79,00  IVA incl.

Disponible en talla 0, 1, 2 i 3.

Els auriculars MiniFit de Bernafon són compatibles amb els audiòfons RITE:

  • Juna9
  • Juna7
  • Saphira5
  • Saphira 3
  • Nevara I

MiniFit és un nou i més petit sistema receptor amb 2 nivells de potència i més rendiment. El sistema de bloqueig del receptor és segur i fàcil d’accionar. MiniFit genera una potència màxima més alta, millor ajust audiològic i menor distorsió. 

 

El tub receptor conté el cablejat que transmet el so al canal auditiu. És important que el tub receptor i la tulipa o el micromotlle encaixin perfectament en la seva oïda. Si algun d’aquests elements li causa molèstia, dolor o irritació, posi’s en contacte immediatament amb el seu audioprotesista. Mai ha d’intentar modificar la forma de l’auricular o de la tulipa vostè mateix. 

 

Si sol·licita una grandària / tipus de cable receptor incorrecte per raons de seguretat i higiene solament serà acceptada la seva devolució si no ha estat oberta la caixa del producte.

 

Per a qualsevol dubte no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres trucant al 93 453 56 52 o enviant un correu a shop@audiopacks.es

També us recomanem…

Auricular 60 MiniFit de Bernafon lado derecho para audífonos

Auricular 60 MiniFit de Bernafon costat dret per a audiòfons

L'Auricular MinFit 60 és apte per als audiòfons Bernafon models RITE. L'auricular 60 és el menys potent de tots els disponibles i està recomanat per a usuaris amb pèrdua d'audició lleu /moderada.   Apte només per a oïda dreta.

Tulipas Minifit Abiertas de Bernafon para audífonos

Tulipes Minifit Obertes de Bernafon per audiòfons

Les tulipes de Bernafon són suaus i van introduïdes als extrems dels tubs dels seus audiòfons. El recanvi de tulipes és aconsellable que es realitzi als 3 o 6 mesos de l'última vegada qe es va fer el manteniment de les mateixes.   Blíster 10 uds.