Filtros Micro Waxbuster audiòfons

Els Filtres Micro Waxbuster és un sistema de protecció contra la cera que mantindrà el seu dispositiu net de la manera més senzilla. Amb una mesura que és fàcil de manipular, aquest producte és perfecte per al manteniment dels seus audiòfons.

Ref: 2127

29,50  IVA incl.

En estoc

Pressionarem per desplaçar el filtre contra una tovalloleta o un drap situat damunt d’una taula. Quan desplacem el filtre, el cerumen que hi ha emmagatzemat en ell s’expulsa, quedant sobre de la tovalloleta o drap. El kit incorpora per facilitar el canvi de filtre.

 

Canviant els Filtres Micro Waxbuster periòdicament li permetrà gaudir per molts anys del seu audiòfon, estalviant en reparacions i trencaments. Protegir l’auricular és fonamental perquè és la part del seu audiòfon que genera el so a la potència necessària per a vostè. si està taponat, encallat, o funciona malament, no podrà sentir com deu.

 

Característiques:

   

  • Micro Waxbuster està indicat per a audiòfons intrauriculares (la carcassa dins de l’oïda) de les marques Oticon y Bernafon.
  • Cada caixa conté 1 filtre.
  • Si vostè no està segur de quin filtre usen els seus audiòfons, consulti el manual d’instruccions dels seus audiòfons o cridi al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i li ajudarem. 

També us recomanem…

Filtros Waxbuster audífonos

Filtros Waxbuster audiòfons

Els filtres Waxbuster és un sistema de protecció contra la cera que mantindrà el seu dispositiu net de la manera més senzilla. Amb una mesura que és fàcil de manipular, aquest producte és perfecte per al manteniment dels seus audiòfons.