Filtros Waxbuster audiòfons

Els filtres Waxbuster és un sistema de protecció contra la cera que mantindrà el seu dispositiu net de la manera més senzilla. Amb una mesura que és fàcil de manipular, aquest producte és perfecte per al manteniment dels seus audiòfons.

Ref: 2126

25,00  IVA incl.

Pressionarem per desplaçar el filtre contra una tovalloleta o un drap situat damunt d’una taula. Quan desplacem el filtre, el cerumen que hi ha emmagatzemat en ell s’expulsa, quedant sobre de la tovalloleta o drap. El kit incorpora per facilitar el canvi de filtre.

 

Canviar el filtre periòdicament li permetrà gaudir per molts anys de la seva audiòfon, estalviant en reparacions i trencaments. Protegir l’auricular és fonamental perquè és la part del seu audiòfon que genera el so a la potència necessària per a vostè. si està taponat, encallat, o funciona malament, no podrà sentir com deu.

 

Característiques:

   

  • Waxbuster està indicat per a audiòfons intrauriculars (la carcassa dins de l’oïda) de les marques Oticon i Bernafon.
  • Cada caixa conté 1 filtre.
  • Si no sabeu quin filtre usen els seus audiòfons, consulteu el manual d’instruccions dels seus audiòfons o truqui al nostre telèfon d’atenció al client (934.53.56.52) i l’ajudarem.